Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne prije utakmice hrvatska-srbija, da i mi jednom gledamo sa strane kako se biju
stoku dozivotno izbaciti
To je samo fer, isklučiti Srbiju iz svih takmičenja UEFE na svim razinama.Dosta je vašeg divljanja, sada ćete dobiti što zaslužujete veliku karu u usta.
Za c.e.t.n.i.c.k.u stoku nema mjesta nigdje,osim u stali.
Hahaha.... ne zna se ko je jadniji. Ovi kolonisti sto su se izivljavali na crncima 200 godina, pa lijece komplekse nad malim narodima ili vi koji se primate na to...
puno mi srce kad vidim kako je nasa omladina anti.rasisticki raspolozena i spremna na ostru osudu rasi.zma, e sad sto je uglavnom nacio.nalisticki, na.cisticki a bogami i anti.semitski raspolozena to je manje vazno.Uglavnom vazno je da se s postovanjem odnose prema drugim ras.ama,mada ih jedino mogu vidjeti na tv-u.
Zasto izkljucenje samo sa svih UEFA-nih takmicenja ?! ovo nije problem samo na UEFINIM takmicenjima nego globalno tim barbarima i divljacima se treba jednom za uvjek demonstrirat ko su i sta su ... izbacit srbiju sa svih sportskih takmicenja za narednih 3-5 godina... jer ovo nije prvi put.. primitivna i luda nacija ! totalno su pod mediskom i politickom propagandom jos uvjek 20 godina nakon rata...
Kopam njive i stadione povoljno, orem ovim nozurdama dok hodam.
ma daj tebra, sta te ista cudi od nasih baliyandera...lizu dupe i jedu vnago za zivot...SRPSKA U SRCU, BOSNA NA QURCU!
Ja ti jedino glumim mamici kad joj ga u.valim strasno do ja.ja, pa kada joj s.vrsim u usta onda joj dorocim ko sam. I kaze da joj uopste nesmeta sto sam Bosnjak. Kaze imamo dobar alat nesuprot vama rvaticima!
Ima da igraju sami protiv sebe sve od topole pa do ravne gore.
Rođeni Zagreb Ć anin, hahaha, providan si, ne znam zašto neki pojedinci Bošnjaci uporno glume Hrvate, to sam primjetio na više portala i foruma.
Šta će ove srbešine sa tolikom negativnom energijom i skontam PA ONI SE MORAJU POBITI IZMEĐU SEBE Ionako nisu ratovali na svom teritoriju i ovo im je jedinstvena prilika da KONAČNO DOBIJU JEDAN RAT,ONAJ NAJTEŽI-RAT PROTIV SAMIH SEBE.!
niko nesmije da nas bije.
Pa za koga ce onda Republikanci nasi da navijaju? Nista bit ce Dzeko najpopulanriji.
Bas mi je zao. Bas sad kad ih je krenulo oni hoce da izbaci srbiju.
Moguće je i da ja opalim Anđelinu Džoli, samo je mogućnost minimalna.