Jorge Messi
0
"Mog sina ne poštuju"
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Sejo Plava fantazija. Željo. Poraz Sarajeva na Tušnju. Plava fantazija.
Ljuba Alicic, tj. Messijev tata je jako sretan sto ima ovakvog sina da ga izdržava, mislim da sin njega izdrzava ato ko koga ne voli....e pa sada....ljudi pare pricaju a usta se samo sprdaju....pozdrav
stvar je u tome sto nema messi slobode kao u barsi... maradona sa svojim u najmanju ruku cudnim taktikama gasi nevjerovatan potencijal argentinske repkre.. aguero messi tevez... iskreno koja odrbana je dovoljno dobra da moze garantovati da se moze odbraniti protiv toga.. messi je inace car..
Ako smeta tvome ocuu, ako kaže kako gresiiiiis, ti mu reci dušo mojaaaaa
Sto ce reci nesto ko nas Salihamidzic. Al ovaj je legende gore, cuj isti Bob Rock, e svaka ti cast dze ga iscupa iz naftalina, hahahahahahahah
@Jappp sta je plava fantazija? Problem je u tome sto je razlicita taktika u Barsi i Argentini. U repki nema xavia i iniestu iza sebe da mu dobacuju lopte na tanjur i takodjer da sa njim plesu po citavom teneru sto njemu omogocuva da cini ono sto cini u barsi.
Nije Messi još vidio Plave fantazije. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija. Plava fantazija.
Najbolji klupski i najgori reprezentativni igrač na svijetu.
zato SA-X naseg dijamanta Dzeku proziva najmanje dva puta dnevno
bob rock i burazer mu.
isti babo :D
Evo ga lik isti \"Ljuba Alicic\" matere mi :)
ZATO MI POSTUJEMO NASEG DZEKSONA DIJAMANTA BRAVO DZEKO MAJSTORE BOSANSKI