Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogo si sa našim Nargila Pjanketom u Al Šaban
Ko ne bi zelio ovakog igraca? Mislim da ce ostat u Realu jos jednu sezonu. Ludi bi bili da ga se odreknu, vole ga navijaci, suigraci, fizicka spremnost mu je dobra a o tehnici ne treba ni pricat.
Ako ode ko će vraćati lopte svom golmanu, dodavati prvom do sebe, trčati u rikverc, i zaboravljati šta je uradio. Velika je to, nenadoknadiva šteta za Real.
Useru nek si ti pametan a svi drugi glupi. Ne znam kakav si u muzici? Ako si dobar da se prebacis na zvezde granda al ako si strucnjak kao u ovom onda nemoj.
U ovim godinama ubio se za Italije. Možda je Inter bolja opcija, naravno ukoliko se ne odluči za penziju u Arabiji.