Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bjezi Ikere od ovih sugavih navijaca,ko sto rece Buffon bezobrazni su kad ne cijene takvu legendu
Čo'ek igrao steranja veša :D
Iker i Marselo su jedina svijetla tačka Reala sinoć..
Apsolutno ih je spasio. Ne samo da su bili u igri do zadnje minute, vec i mozda tezeg poraza jer je sansa Pogbe a posebno Marschisija bila kolosalna.
nema gluplji navijaca nego tih koji sjede na bernabeu , to su razmazeni idioti koji ocekuju da real dobije svaku utakmicu sa pet razlike , umjesto da ih bodre i navijaju svih 90 minuta oni ih jos vise sjebu , otjerali su raula ikonu kluba otjerat ce i ikera idioti
Ne znam bas da su Realovi navijaci napravili ovo, glupo je sto svaljujete na navijace, a mogao je napraviti bilo tko?! Istina je da nisu bili zadovoljni i vrijedjali su pojedine igrace i to ne podrzavam, nikako! Ali trollove prave svi, a gospodin Iker to nije zasluzio, sinoc je skinuo dobre lopte i bio je super. Ako netko uistinu podrzava neki klub, bit ce mu vjeran u dobrim i losim rezultatima .. I oni su ljudi kao mi, nismo ni mi savrseni 100% u svojim zanimanjima, samo sto su oni po povecalom i ocekuje se od njih sve .. Dobro su krenuli, Marcelo, Iker, super bilo ... ali drugo poluvrijeme, Real pod pritiskom jer im je ovo sansa da osvijetle obraz nakon lige i kupa, a Juve lagano siguran u sebe, nemaju sta izgubiti, samo dobiti .. Svaka im cast. iHala Madrid :)
joj smijesnih slika, grohotom se smijem
Slazem se da je ovaj covjek legenda ali naprosto ove godine je prakticno bez konkourencije (lani Diego Lopez) jer ove godine rezerva navas nije ni branio Iker je ove godine pokazao da je polahko za penzije Kada im Raul nije odgovrao REalno veca legenda kako ce i on u zadnje vrijeme stalno kiksa pa brate sto je dosta dosta ako treba umirovi 1 u cast al nek brane malo mladji sa boljim refleksima od odbrani nemoguce brate al usere kad je najpotrebnije....
cuj Iker im nevalja pa on ih spasio poraza, sta seru, gde im je placko, on je u ovom trentku kad je pokusavo da izvede aut vec bjezo uplakan prema svlacionici FORZA JUVE
procitajte goal.com i vidjecete da ona fondacija porice da je Ronaldo donirao onih 7 miliona...ko ne vjeruje nek potrazi
Vidi Ronaldovih fanova sto minuse udaraju na golu cinjenicu,fondacija se zove "Save the Children",poricu da je uplatio novac,potrazite prije nego minuse pocnete udarat :)
ma nek ti je onaj zidov lessi (mesi) bolji za koga se zna da je dao donaciju za armiju izsr. koja radi to sto radi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ona sa scenom iz kralja lavova najbolja i ona sa susenjem vesa haha
Iker je legenda i čovjek koji zaslužuje sve poštovanje svijeta, ali je činjenica da više nije na nivou jednog kluba koji ima za cilj osvajanje domaće lige i lige prvaka, kao što je RM. Može ga se voljeti koliko hoće, ali ne mogu vjerovati da onakvog Navasa (najboljeg golmana SP-a i Primere, prije nego će preći u Real) drži na klupi samo da bi ovakav (loš i nesiguran) Casillas branio. Neko kaže da je on Real spasio veće blamaže, što nije istina, već naprotiv, jedan od glavnih krivaca je za ispadanje Reala. Gol koji su primili je njegova krivica, prije svega zbog neistrčavanja na onakvo dodavanje prema Pogbi, koje vrhunski golmani moraju ocijeniti i očistiti u svome prostoru a kasniji udarac Morate je također bio odbranjiv, jer je išao skoro po sredini gola i da je bio sigurniji odbranio bi ga, al Šanse koje je kasnije branio su samo posljedica otvorene igre Reala do koje je moralo doći upravo zbog primljenog gola. A u prvoj utakmici je primio također gol zbog svoje nesigurnosti.
Pa Casiljas legenda je spasio sinoc real od totalne blamaze sa 3-4 cista skinuta zicera i onda ovako srpdaju covjeka debili glupi Casiljas je ostao i ostat ce legenda.
E čovječe, ko retard, ko da nogama brani i dobacuje loptu :D
legenda
legenda, jedini igrac reala koji je vrijedan svakog respekta!
EEEE da su stavili recimo kako bebu drži :D hahah
Messi:)))