Druga priča u Minhenu
117

Müller otkrio Bayernov plan za izbacivanje Manchester Cityja, vjeruje da mogu nadoknaditi 3:0

K. H.
Thomas Müller (Foto: EPA-EFE)
Thomas Müller (Foto: EPA-EFE)
Njemački nogometaš Thomas Müller kaže da vjeruje kako Bayern može nadoknaditi zaostatak od 3:0 iz prvog meča protiv Manchester Cityja, ali da im je potrebno da dobro otvore utakmicu i da dođu u vodstvo.

City je u prvom meču deklasirao Bavarce i razbio ih u svakom segmentu igre, a na kraju je rezultat od 3:0 bio i dobar za ovaj njemački tim, s obzirom na to da su mogli primiti i još više pogodaka.

U Minhenu će, očekivano, priča biti drugačija, a Bayern će od prve minute krenuti po veliki preokret i rezultat koji bi sigurno bio senzacija, ukoliko bi uspjeli doći do prolaska u polufinale.

Najavu utakmice napravio je njemački nogometaš Thomas Müller, koji je otkrio koji je recept koji Bayern treba iskoristiti kako bi vratio 3:0 iz prvog meča. Kaže da moraju dobro početi utakmicu, postići jedan gol i onda biti strpljivi.

"Vjerujemo da još uvijek imamo šanse. Moramo dobro početi utakmicu, možda voditi 1:0 do poluvremena, jer ne moramo odmah doći do vodstva od 3:0 nakon deset minuta, ali moramo zabiti gol i nastaviti tako", rekao je iskusni Nijemac pa još objasnio:

"Ako zabijemo drugi gol do 80. minute, imamo još 15. minuta. Vjerujem da je to moguće."

Ipak, jasno je da je Manchester City veliki favorit za prolazak dalje, a meč se igra u srijedu s početkom u 21 sat. Pobjednik ovog duela će igrati protiv boljeg iz dvoboja između Chelsea ja i Real Madrida, u kojem Kraljevski klub ima prednost od 2:0.