Kvalifikacije za EP 2013.
0
Mladi Zmajevi poraženi na Kipru
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sramota
pa gdje da nas dobije kipar,,sramota
odgovor za Muju. pa bola ti nabroja sve muslimane,pa zar nevidiš da Ljubojević-Jagodić i Beus-Perić nedaju igrati tim momcima. Vidiš da igra samo dva igrača muslima koja neigraju u svojim klubovima i Višća koji treba da igra. Ova repr.je za kladionica rađena i isto kao BiH-Luksemburg. Komitet za Bet live.
Tipicni Bosanci,kad se najmanje nadas oni useru i sefa i stanicu..
Nije ovo nista sta ce nam Portugalci uraditi u revansu Bice masakr u Lisabonu sve zbog naseg seljakluka
muslići su u svom, na svom..a ti vlaše nemaš ni identiteta ni repke...zato se poklopi i tuci po sirotinjskoj svinjetini
ima ih joŠ: Anes Mravac igra u Malmeu i kapetan je „U-19“ selekcije Švedske. Švajcarski Grasshopers ima bosanski trio. Braću Izeta, Seada Hajrovića i Harisa Seferovića, dok su Mirs Mehidić, Nedim Sačirović i Ibrahima Samardžić članovi Lausanne i Luzerna. Sead Hajrović i Haris Sefarović igraju za mladu selekciju Švajcarske. U Austriji je kolonija naših igrača još brojnija. Tu su Elvis Policija (LASK Linz), Elmir Hrustanbegović (Mattersburg), Mihret Topčagić (Admira Wacker), Haris Bukva (Kärnten) i dvojac iz Rapida - Arvedin Terzić i Šemsudin Mehić. Kenad Kodro, sin Mehe Kodre, bivšeg selektora našeg A tima koketira sa španskom Federacijom, a svoje mjesto „pod suncem“ u Francuskoj pronašli su Sanjin Prcić (Sochaux) te Dino Jusić (Grenoble).
DA BAR JEDAN OD NJIH IGRA ZA MLADU REPREZENATCIJU BIH! Igrači kao što su Dino Bišanović i Ajdin Mejinović (FC Koln), Denis Pozder (Duisburg), Aldin Rizvanović (Eintracht Frankfurt), Morise Fikić (Hansa Rostock), Alberto Marić (Nürnberg) i Dženan Durak (Freiburg), Zlatko Muhović, Zlatan Alomerović i Admir Terzić (Alemannia) niz je kojim se nastavlja arsenal našeg fudbalskog blaga…. U Werderu je Dino Fazlić, u Herti kapiten “U-19” tima Damir Čorić. U Bochum igra Armin Pašagić, koji ima naše i švedsko državljanstvo, te nekoliko godina mlađi Demir Mustić, dok je u Bayeru iz Leverkuzena Adis Omerbašić. Munhen 1860 ima Dušana Jevtića, takođe iz BiH, dok Koblenz čak trojicu mladih Bosanaca - Denija Alagića, Sanela Rahića i Eldina Hadžića. Veliki talent je Armin Bjelak iz St. Paulija, a isto toliko obećava i Edis Fazlija golgeter Weiss Oberhausena. U Karlsruheu je Marcel Avdić, a Damir Kurtović i Sadama Mehović u Ahlenu.
bio dobar teren
vlado vlado mrs na poso mrs na poso
Bosna je obicna karina a muslici su g.o.v.n.a koja treba protjerati u Afriku i nek sa majmunima igraju.
Ma mamicu im ,izgubio na kladionici zbog njih! -.-
Hajd sve to ali sto je najgore svi su samo govorili kako cemo bez problema dobiti kipar a da jace tek slijedi e ku**c vam sad
Ovaj San Marino ne zna gola dati.
Jak je Kipar...kec kvota 4.6 xD
dobar dobar..san marino po ovoj tabeli ima 6 tekmi odigranih a 7 poraza :D