Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi lika jest` mu drago sto je dao gol xD
Zipa ovu desetku kod zutih, frjr izdribla cijela tim, novi Maradona ?
Nesportski je sto su dali gol
Najvise mi se svidjaju poslijednje 2 sekunde klipa.. :D :D
Raspad sistema otiš\'o na drugi svijet
svaka cast decki niste vi madridovi firauni a ti levatu iz redakcije zasto cenzurises komentar messia visca barca
Pita Messi Klocalda - \'E, kolko vam ono bodova bježimo?\' Klocaldo - \'Pa, osam..\' Messi - \'Na k*rcu te nosam\' @ mojnepatetike - pokušaj zamisliti Premiership bez svih onih Španaca, Francuza i Afrikanaca, ti vrli poznavaoče playstation nogometnog univerzuma ;)
joj gola ovo bi i ja dao
I ne bih rekao da su ova djeca naucila biti \"pravi\" sportisti od svojih starijih zvijezda... Znamo kako su se ponasali pravi sportisti kad su rposle godine izgubili pd intera, tj ne sjecam se casno prihvacenog poraza barce, nisu naucili da gube, rijetko i gube inace, ali kad vec ne ide sve kako treba ne valja vaditi crijeva da prskas protivnike koji slave pobjedu.
OVAKO NEŠTO REAL NIKADA NEĆE URADITI JER NISU SPORTISTI NEGO GLUMCI I ZVIJEZDE KOJIMA JE FUDBAL NEŠTO DRUGO OD SPORTA I TAKO DAJU SE ZA PRIMJER SVOJIM MLADE NADE DA UČE OD NJIH.
@mojne patetike Brate, svaka ti je zlatna, sve si rekao. Analiza za 10.
Mojne pateti... Nemoj previse molim te, da ti pamet ne procuri...
@ kladionica, bas si bistar, ja nemogu sebi doci... jesi li ti mozda upratio sta je se dogodilo?
mozda ovaj mlad tim pusta golove,ali stari tim i to u nekoj vaznjoj utakmici ne bi nikad pustio..firauni su to
Dzeko moze samo ovako dati gol.
na hinjski nacin dao go? pogledaj klip, vidjeces da ni igraci za koje je branio povrijedjeni golman nisu vidjeli da lezi dok ovaj nije zabio go, a da su hinje kao sto kazes, ne bi imali razloga da dozvole go
i jos nesto mi nikad nije bilo jasno, zbog cega skoro svaki navijac barce svaku kritiku ili primjedbu na racun svog kluba shvata kao da je upucena od navijaca reala, pobogu ne postoje samo ta dva kluba... mada ja to pripisujem novonastalim navijacima barce, koji prije par godina su bili opcinjeni raznim italijanima... tj kako naidje vladavina nekog kluba (milan, real, manchester, barca) tako oni navijaju i grizu za \"svoj\" klub...