Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mido (ukini to hz iz nadimka, nemas na to pravo), jesu li to bugari na poluvrenu odletjeli do kladionice da bi se kladili protiv sebe? joj, sine, kakav si ti budalas, na takvima kladionece i zaradjuju milijarde.
bravo momci, najvise mi se svidja to sto igrate pametno :) Ne slusajte kretene sto i ovuda prduckaju iz svoji retardiranih mozgica, sutra ce vam isti ti lizati jajca kada uspijete. samo radite na sebi i timu, ne dajte se pokolebati, i uspjesi ce doci sami po sebi
utakmica je ljudi dragi nastimana milion %,jer bio sam sa nekoliko igraca BIH u kladionici gdje su pricali kako je dogovoreno da se utakmica pusti s.irskoj i kako su oni uloziti na to dosta love,a isto i bugari su nastimali,vodili poluvrijeme jer su se nadali da ce kiksati irska,al kad su vidjeli da irsa vodi dva gola razlike onda su oni nastimali da island pobjedi da bi uzeli na kladionici velike pare....al neka su nastimali,nek hrvatima uzimaju bar ovako pare.
@xyxy upravu si i kakva je ovo gol razlika a prvi natabeli?treba se dokazat da smo najbolji ako smo vec osigurali dalji plasman,ja ne kontam ovu nasu reprezentaciju nikako,cum nesto malo postignu odmah se \"dignu\" kao da su glavni, no comment vise......selam