Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ceska je prvak
komentar
jebat cemo i spaniju za kvalifikacije svjedskog prvenstva
hhrrrrrrhhhhhhhhhhrrrrrrrrrrrhhhhhhhhhhrrrrrrrr
dobar dan...can you send to me bosnian and sarajevo satalitte frekans list tv and radio...hvala.
eto vam kosevo jebem vam mater
Tekma za sve vatrene navijace u dijaspori se moze pratiti na http://freebih.com/ ili na http://www.pbsbih.ba/ idemo lagano po 3 poena BOSNA HEJ HEJ
NEDAJ SE BOSNO
sramota bi bilo da sad izgubimo ali nadam se da nas nece iznenaditi.ne treba da samo da igraci da igraju nego i navijaci navijaci su jedan vise igeac. OVDE U DANSKOJ SVI DANCI PRICAJU DA SE BOJE DA IGRAJU U BOSNI
sa u21 nema mo sanse da bi pobjedili norvezane mogli bi bit prvi to saboravite.a nasa prava reprezentacija ako pobjedi dance u zenici onda idemo portugal moja prognosa 3:1 SA NAS BoSnA FoReVeR!!!!!!!HAJMO SVI OLE OLE IDEMO U PORTUGAL!!!!!!!!!!
komentar
Ovo je tabela seniora: Denmark 7 14 Romania 8 14 Bosnia-Herzegovina 7 12 Norway 7 11 Luxembourg 7 0 Dance moramo pobjediti.
PORTUGAL STIZEMOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOO
Ovo je stvarno super.....Lijepo je gledati nase dok pobjedjuju...Majke mi...Srce do plafona...
Lux-BiH 0:1 Idemo dalje...