Komentari (312)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubise onog Tadica, ono je bio crveni karton
Pa izgleda da je za sudiju OK dizati nogu 2 metra i gadjati nekoga u glavu,ja da sam bio na utakvici isto bi to uradio sa Teylorom isao je nisko na loptu glavom nekoliko puta,kod mene bi zavrsio sa kontuziom na intezivnoj.
@Ismailji Idi se liječi hebo ti sjeme svoje fašističko ! Dijecu ti hebem od 3450 gr. u jaslicama
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kakva stoka ovi Velsani. Definitivno su ostrvljani najveca go..na. Tadicu raskrvarili nos i jos zvizde, momak ustane u faca sva krvava , oni i dalje zvizdr.. Pa stvarno im se treba naje..ti mame kada dodju u Beograd... Valjaju se od 70. minuta, kradu vrijeme... Zasluzili su batine i igraci i navijaci... Onog Tejlora sto je udario Tadica bih tukao jedno dva sata bez problema...
Malo su ga tukli, premalo.
Veceras ce BiH da primi 2 komada eventualno 3 pa vidimo se na portalu klix da prokometarisemo
sinoc ebem jednu srpkinju sa pala, mlada pica, i sve morala navijat bosna bosna, pa onda ebem te srbijo. Al sto se davi obrezanim, ne mozes joj ga oteti iz usta
Pa dobro od kad je novost da Srbin jebe Srpkinju
ili turcin turkinju ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj klix bas postao djikanski portal.
let's go Wales
Vels je postao respektabilna repka tako da je ovo dobar bod,raduje i da konacno imamo igru koja ima neku koncepciju i da se strpljivo igra do kraja bez raspadanja posle primljenog gola,sve u svemu ima nade za buducnost.
@Alberht Shindler Belgija-Srbija 0:2 Belgija- 17,8% 4:0
@Chiwwineunistivi taliban zar ti pratis fubal?
Srbija dobro odigrala. Izbalansiran tim, smirena igra, sve postavljeno kako treba. Jedini minus greska Nastasica kod prvog gola.
Djikani svrsavaju na bod protiv Velsa,haha. Mi takve redovno deremo...
Srbija Vels 6-1 2013 Vels-Srbija 0-4 2014 Inace vi bas igrate na svakom takmicenju, jako ste dobri.
@Varaga900 1.Vels i Srbija nisu igrali 2014 2. Srbija nikad nije pobijedila 0:3 Kad cete prestati lagati?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Srbija- Belgija 2:0 Belgija- 18,7% 4:0
Chiwwineunistivi Genocidni - Belgija 0:3 Belgija - BiH 2:4 Nemas pojma. Zdrrravo...
@fanaticos1 Srbija-17,8% 1:0
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hahaha nisam Bgm ni znao da srbija igra zato kada odem na vijesti Bosna Grcka puno komentara od srba i ljubomore ljubi vas babo vidi se na koga ste 😘
Piše u Ustavu Srbije. To je nešto nepojmljivo za plemena poput šipaca. Kad uradite nešto dostojno civilizacije, javite se. Jedino za šta znate je ulizivanje i onda iživljavanje kad vam neko jači čuva leđa.
A la Albanci protiv Izraela dobili 2 crvrna kartona hahahhahaha,pa bolje da neigraju,dva puta ruse u sesnastercu,golman udara glavom Izraelskog igraca,ja govana od sportista,e ovo treba kaznjavati sa milion evra neka plate pa nek klate.
@jose2005 moze i eura i evra,sta nije jasno.
treba ove ćifute ubiti provokatori
Citam 60 komentara, barem 50% su napisali Srbi i to u fazonu kao da je nekom nesto krivo. Ne budite smijesni, raja bez klixa ne bi znala ni da je Srbija igrala. Nije vam valjda toliko važno šta komšija misli?
Prva vijest na naslovnici klixa,Srbija uzela bod Velsu. Alaselamet. Yebo li vam region i Srbija milu majku.
kmee