Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eeeeee Bog joj dao sto joj ja mislio....Sve naaajboljeeeee....
Lijepa joj je haljina ;)
Ti primijetio haljinu pored ovakve cure. Lijepa je i ona, ali ima kod nas i ljepsih. "...Miss Bosne i Hercegovine 2013. godine, rođena u Austriji..." Ako zivi kod nas u redu, ali sumnjam da zivi kod nas ako je rodjena tamo. Ako je rodjena i zivi u Austriji kako onda moze biti miss BiH?
Lijepa haljina a jos ljepse ispod nje
https://www.youtube.com/watch?v=nqidKnUFpcM
hehe :D
Ovo me podsjeca na ono kad su bili protesti za JMBG, pa Klix svaki dan po 20 puta smaro "vijestima" kako je neka susa objavila sliku sa papirom gdje pise "JMBG".
Meni misice nisu privlacne, jbt isto šiljak , nema kukova, mršave, jest ona lijepa al meni premršava. Da se razumijemo ne volim ni debelo. nego nako normalno...moje misljenje.al koga boli briga za moje misljenje.ne znam ni ja sto pisem.al et..lijep poz
Kako i gdje ih je podrzala :)
"Djevojke u ljetnim haljinama volim...",grupa Haustor.
gledat samo jel ?
Ko gleda zlo ne misli!
Ponesi zastavu,Dragane Vikicu...
nije moj tip
Jel zbog zastave ili...?!
zbog izgleda
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
svi predstavljaju bosnu,a niko srbiju i ne spominje :) sto li to komsije :)
pa ne mogu da stignu na red od tebe ti svuda vidis srbiju
smiri se genocidni :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)