Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je neko veličina, hvali Džeko i Grafita a o sebi ni riječ a on ih podmirivo sa loptama. Miske, ljudino, ti si dao titulu Wolsburgu :)
BiH zadugo nece imati igraca poput njega na onoj poziciji.
aleksa : mogu fanatikosi tražiti ultimativno od novog selektora da pokuša vratiti Misketa. Došo bi ko kec na deset. Samo uz Misketa Džeko i Vedo su oni pravi. Ma imaju snimci svakog njihovog gola, vidi se ko daje lopte ko rukom :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...bez tebe je repka upola slabija...ti si bio najjača karika repke...igro u klubu ili ne igro, bio mršav ili debeo, u formi ili van forme...razvaljivo si u repki...i to se sad vidi, za repku Pjanke ne daje ni 10% onog sto si ti činio!
ne znaš cijeniti nešto dok ga ne izgubiš ... rano je dao ostavku, rano.. njegovih pola sata igre može riješiti utakmicu ..
...definitivno, on je i danas mogao igrati 30 minuta kao od šale...ali u tih 30 minuta početnih, se puno toga može napraviti...na kraju krajeva posle Džeke je upravo Miske golgeter najbolji! ...ali činjenica jeste, problemi na svjetskom su bili, u svlačionici su bila sranja i od tada repka nije ista...umjesto fino da počiste dvorište i iznesu javnosti šta je bilo...evo šta se desilo...pomeli sve pod tepih, 2 otišla iz repke pa se onda spahic ko vratio! u glavnom nisu čista posla! Meni iako sam bošnjak, Misimović je broj 1 i strašno ga volim u igrama u repki!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Za sve one sto i sad govore protiv Misketa a pogotovu u ono vrijeme dok je igrao i po njima davio Pjanica na sredini.....sa Misketom smo bili najubojitija repka u kvalifikacijama a sada sa istom ekipom cetiri tekme sva gola ....kratko nema Misketa nema golova ko to nemoze da vidi i shvati to je njegov problem....Miske svako dobro dalje u zivotu i hvala ti za sve ucinjeno za repku....
Što hvale ovog Misketa, a donedavno su svi pričali kako ga treba izbaciti iz reprezentacije jer zauzima mjesto Pjaniću. Kasno sad, nećemo mi za 20 godina imati novog Misimovića.
MIske vrati se, dosta je i pola sata protiv Belgije, Velsa i Izraela. Onako od 65-e minute.
Harali ste te sezone u Bundesligi !
vidi ga sto je smrsao....sta je? ne daju ti nista jesti u kini? haj ti kod maksumica u jablanicu pa se dobro napucaj. Usput svrati i vidi sta je sa vahom. Ako nece produzi do saveza i reci im za Bracu.
Miske , vrati se !!!!
Grande Misimovic
Miske majstoreeeeee !!!!
ma nemoj......
Da je lik htio, nakon Wolfsburga je mogao birati tim, a 100% je mogao u Bayern, mana mu je ta kilaža, nema discipline za to, mogao je do dan danas igrati na vrhunskom nivou, a tek koliko bi koristio repki.
koji los prevod.. cuj, titula viceprvaka!?!