Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
miske smece navece , dabogda karijeru zavrsio u drugom timu
Udri po pofalicima , tamo nema mnogo Srba
A ti kao nisi fasista... mars u p.m.... Da li bi prihvatio Srbina ili Hrvata za zeta... bi al u k.... zasto bi onda Srbe i Hrvate u reprezentaciji?
Pape poziva samo one koji igraju...
Pofalicki: \"BIH reprezentacija bi trebala biti cisto bosnjacka kao sto ce i koalicija SDP i SDA biti temelj nove Bosne.\" hahahaha kako srbi i hrvati loze raju na ovom sajtu, a bekani se primaju ne mogu vjerovati.
Nas, Bosanac. Sta ne razumijes zbunjeni?
Jest da je Miske naš ali stvarno ima istine u ovome! Jer smo mi naučili od njega mnogo bolja izdanja.
Ovdje u ovoj izjavi treba samo umjesto riječi \"Galatasaray\" napisati \"reprezentacija BiH\".Sve ostalo je 100% tačno i sve dok ovaj saboter igra BiH nikada neće ništa postići jer u sve utakmice ulazi sa 10 igrača.
bože kakvi sve idioti komentarišu... mamu vam fašističku
j. eb. em mu zenu stefaniju nek ga vade srb i sada
Sram te i stid bilo sta govoris!!
Misimovic je Smrdin i uvijek je potkopavao repku BIH sjetite se samo tekme sa Portugalom. Sada pokazuje pravo lice. BIH reprezentacija bi trebala biti cisto bosnjacka kao sto ce i koalicija SDP i SDA biti temelj nove Bosne.
Pakas hoce da ga izbaci iz forme do dvomeca sa rumunima, cigane jedan ciganski.
Misimović je umjesto u Galat mogao komotno preću u Dinamo ili Hajduk
Ma libo Misketa ona stvar, uspjeo je pobjeci iz hladnog Wolfsburga, sada oce malo mooda da ladi na suncu bez previse napora, dok ga Galatasaray ne proda sljedecem s kojim ce odraditi jos jedan ugovor i njemu dobro zauvijek. Boli njega k...c-