Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bošnjo šipu racku...glup si pravo... Miske razvaljuje!!!!
Bravo Miske zmaju,svaka cast . . .
Miske legendo svi smo uz tebe.. Ti i Dzeko i vama slicni ste jedino dobro sto se desava ovoj jadnoj BIH.. zivjeli nam puno godina u zdravlju i sreci... samo znaj da te cijela BIH voli a ovi majmuni sto postavljaju nacionalisticke komentare nabijemo na K***C... ovaj rekord vec smatramo oborenim ;)
joj ovih muslesa covjek srbin igra za vas i opet ne valja jer nije musliman niste normalni brata mi
...ako je ovo @bosnjo, i ja sam Karl Hajnc Rumenige... ....mani podmetanja(koji bi bosnjo to rekao za Misketa) sto bi se u nasim narodima reklo, lako je tudjim *urcem gloginje tresti .
[q]bosnjo 11.04.2009. u 11:43 sta ce nam ovaj srpko[/q] ccc
JOS DVIJE, UDALJEN... :D
bosnjo, ne seri
joj bosnjo bas si gisto banco :)))
a sta ces nam ti ,,bosnjo,,
Ovakvi kao ovaj samozvani bošnjo nam otrovase drzavu.Za mene je SVETINJA onaj koji nosi grb Bosne i Hercegovine na grudima.MISKE samo naprijed,Ti i DZeko ste najbolji tandem na svijetu.
ovaj bosnjo glup ko qur, ja sam musliman i volim misketa ko da je nas ( a jeste Bosanac i Hercegovac) a na kraju krajeva dok budemo svi gledali ko je sta bit ce nam kako je sada....uzas. Igra za repku i veliko mu hvala...Naprijed Miske
Ko je ba patriota,to su ovi iz rs-a,šta vam je zar ne vidite kako su naivni,vatra vam glupani što ne igra za Srbiju jel,pa čovjek nije u krizi identiteta,zna on da je drug Tito nama dao autonomiju a na to su svi Srbi pristali pa se sad četnici kaju što su Titu iz guze virili..
Imali ko normalan na ovom sajtu da blokira dozivotno ovog takozvanog patriota bosnjo,ti trebas kod dodika ti nisi za ovaj sajt mars odavde djubre nacionalisticko i sovinisticko zbo takvih idiota kao sto si ti smatraju takozvanom bjelom alkaidom, ZVJEZDANE TI SI NAS HEROJ KAO I DZEKO.......
hahaahha ovaj sto se prestavlja bosnjo bas si smjesan sta ima na palama ja kretena majko mila,bas si providan