Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dr. Zvjezdan Misimovic!
Bas je doktor za Fudbal!!!
KAPITEN !!!
ZMAJ SA ZMAJEVIMA BOSANSKI SIN
JEBIGA, ON I KLOC KAO SIJAMSKI BLIZANCI. TELEPATIJA ZIVA.
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
Volim Misketa, dao nam je jako puno u proslosti, medjutim za njega je zrelo vrijeme da razmislja ili o trenerskoj karijeri ili o karijeri u savezu. To mu je BiH duzna jer je dao sve od sebe i donjeo nam je puno lijepih trenutaka, medjutim njemu je prije tri dana bilo 32 godine, vrijeme da razmislja koju trenersku skolu da upise.
Ili visoka funkcija u savezu, zasto ne, zasluzio je, osim toga, ne zelim u opste gledati u tom savezu mudomane za koje nikad culi nismo. Takve istjerati, *** im mater i fino dovesti Barbareza, Misimovica i ekipu kako budu se penzionisali.
Znaci, moze Miske vuci jos godinu, dvije ili tri, medjutim vec danas treba razmisljati o buducnosti, a to znaci, trenerska skola ili funkcija u savezu.
Navijam za svoju BiH i pratim Misimovica od vremena kad je bio u Bayernu II pa Bochum pa tako redom, najveca mu je greska bila sto je napustio Wolfsburg i Bundesligu uopste oni nepotrebni potezi prelazak u Galatasaraj pa u Dinamo iz Moskve su ga velikim dijelom unistili, od kako je u Kini nisam gledao ni jednu tekmu samo kad dodje u repku iz postovanje mislim da je zasluzio to mjesto u repki pa vidjet cemo koliko jos moze pokazat
Za 50 min igre, dušu dao!
Nije istina da nas Srba nema na Mundijalu. Cak cu da navijam za Zapadnu Srbiju.
vlah/smrad/tele/prosjecan fudbaler koji je u prvu ruku "hteo" da igra za svoje :)
@bajabg de ba CETNICE, shupalj si ko crijevo i providan ko slina, jer MISIMOVIC je nas KAPITEN !!! Miske je Bosnian, potomak KRALJA TVRTKA i KULINA BANA !
tvoj kapiten a ne nas. vodi ga kuci nek vas sve redom podmiri kada ti to pasce toliko znaci:) spaha je nas kapiten!!! ps -ebo ti cetnik staru :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hvala Pižonu :)
legenda reprezentacije, ali ako cemo realno vise ne moze on igrati dugo.. on je sad dobar kao dzoker sa klupe da udje u 70oj malo unese nekih kreativnih rjesenja.. uvijek ce on meni biti legenda ali jednostavno cinjenica je da ne moze od prve minute..
MISKE,MISKE
Ne vjerujem dal ce mi ikad iko bit drazi u reprezentaciji od Misketa naseg, ziv i zdrav bio i ti i svi tebi dragi, a pocasti nas jos nekom majstorijom prije nego se oprostis, a i kad nebi halilim ti od srca legendo bh fudbala, kralju, lave, care, institucijo
Miske,sa Bosnom do zvijezda!
Kinezi fermaju prave Zmajeve!
uvijek za doticnog kazem da je nas bosanski beckenbauer, igrac koji je najvise napravio za reprezentaciju bosnu, jedini koji je uvijek bio tu i u dobrim i u teskim vremenima, svaka mu cast na tome, legenda bh fudbala i gromada od covjeka... MISKENBAUER!!!
Zaboravio si Barbareza
Miskeee Miskeee Miskeee.... Doktore hvala ti za sve i obraduj nas ponekim golom u skorije vrijeme. Sretno ZMAJU NAS.
Rekorder po broju nastupa za BiH , sve je receno.Gigant!