Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TOOOOOOOO BRATE SRBINEEEEEEE
e jebiga
tebe mama ne voli ni pred gostima, PU hrđa te pojela!
nema veze posao ce odraditi fenomenalno mali medunjanin mozda i bolje od misimovica kojeg se portugalci plase i kojeg su zatvorili zesce u prvoj tekmi.... umjesto ibisevica ubacio bi muslimovica
misketu je zalost ovih dana a kako vidimo vi nemate postovanja prema tome pa on ako je pametan i nece igrati
\"Hasagić, Nadarević, Pandža, Jahić, Ibričić, Salihović, Bajramović, Pjanić, Medunjanin, Ibišević i Džeko\" Opet Ciro sere s Ibisevicem. Ama koliko utakmica i greski ovaj tip treba da napravi da Ciri bude jasno da nije za prve. Muslimovic ili Ibricic i gotova stvar. Posto Ibricic vec igra, Muslimovic je trebao da pocne umjesto Ibisevic dok tip ne dodje sebi, ako to ikada bude.
E u PM, fakat smo mi prokleta nacija.
a sta sad???pa nema mjesta pesimizmu :D pjanic je isto dobar!!! mostar-lud si ko struja :D
Ciro, lav stari, zna zeznuti kada zatreba.. Pustite suplju da je Miske povrijedjen.. :)
Ciro, lav stari, zna zeznuti kada zatreba.. Pustite suplju da je Miske povrijedjen.. :)
tacno je da je miske povrijedjen,bio sam u hercegovini prije sat vremena, ali zabit ce sigurno.......
@skutor 100% Hahaha, izvini ali sada znam da s vama fasistima niko ne moze... Ljudskoj glupoci fakat granica nema! Mamu Ti vazda je*em!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@ (fake) Mostar Jos jednom: Pusim za 5 KM + poklon kuce da musterija nategne mene, moju staru i sestru. Bas se probudio inat u meni.
Jos jednom: Pusim za 5 KM + poklon kuce da musterija nategne mene, moju staru i sestru. Bas se probudio inat u meni.
@(fake) Mostar alias skutor (cim znas kako se pusi mostarski) pa jadan ne bio, taman Ti se mater obradovala da si zaspao. Hmmm, morace ga jos malo pricekat\'.