Direktor kluba potvrdio
137
Misimović definitivno napušta Dinamo
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ekipe i g.ovana kad Miske ne igra e moji rusi imali ste kapitalnog igraca samo sto to niste znali.
Miske back to bundesliga... Samo u Njemacku Miske tamo si poceo karijeru, Njemacka ti je sve i dala i siguran sam da postoji interesovanje klubova za tebe. Pozdrav i sretno ti Majstore!!
Bolan, ba! Koji Huseinovic? Pa da valja ne bi igrao u Sarajevu. Bio je u Njemačkoj trećoj ligi, pa ga otjerali. A vi ostali, sto stalno vrijedjate na nacionalnoj osnovi, rata niste omirisali ni vidjeli. Ja sam bio u rovovima i zemunicama pa ne mrzim. Dronjci anonimni, sklonite se sa portala!
pisete o Misketu ko da nece imat sta da jede..... stvarno ste glupi!!!!
Miske nedaj se!
\"Miske\" više nije ni za tuzlanske slobode a kamoli za neki ozbiljan klub.Najbolje rješenje je da ga proslijede u Kozaru iz Bos.Gradiške.
miske bujrum u likCe. araane stan na blatusi, golf shesca i 400 marona po tekmi sha hosh vise??? da i ckepi ko salate
Mrzi ga trener opet ccccccccccc
@Fan jos samo treba Wolfsburg da plati 33 Miliona + 6,5 Miliona + X Miliona za Getafea. Nerealno
Vrati se u Leotar
Zvjezdane dragi, ja mislim da bi bilo mozda najpametnije da se lijepo i ti i Edin Dzeko vratite u Wolfsburg, pozovete nazad Grafita i tamo nastavite igrati. Tamo vam je bilo najbolje boli ste legende i ti i Edin. A ovako mucite se obadvojica.
Miske i Dzeko u Schalke, Huntelaar u City
Miske sretno...
Po logici, najbolje bi mu bilo u nekom njemackom klubu, gdje ga pamte kao dobrog asistenta. E sad, da je imo dobrog menadzera, ne bi ni zavrsio u turskoj. Pa nije on bio isluzeni igrac, pa da ide u tursku. U Dinamu je igrao, ali ovaj ga rumun trener ne livo i eto. Valjalo bi u svoj Bochum da se vrati, samo da igra.
I još veći k-u-r-t-o-n od čovjeka.
miske majstore samo njemacka liga i hvala ti za sve, sto si igrao za Bosnu kad niko nije htio
Zvjezdan Poturković, junak azijatskog dijela PiH. Inače običan k u r t o n od igrača.