Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plavo proljece je pred nama :) Kitari raspad sistema
Jos da je trenera kako promjeniti
sve je ovo odlicno, pitari na aparatima, samo lagano momci, nemojte previse najavljivati, kao da cete se prosetati ovom ligom, i torpedo je to govorio, pa evo raspadaju se, samo jako momci!!
hahaha koji si ti glupan cuj raspada se sarajevo eeee moje govedo porez dug 0 budzet imamo mashala a tvoj smeljo nabro jos 2 mil. duga poklopi se!!#
...dok je u pionirskoj raspad sistema, otpustise sve igrace
i Zolotic
Check out http://clashofclanshackunlimitedgems.com/ - I got free Clash of Clans gems here! Get yous too in less than two minutes!! Top players use this to get gems!!(ds0LydmGzx)