Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zmaj nas..svojim igrama ih zaludi kao sto si nas :)..svu srecu svijeta ti zelimooo :) ..da ti to bude samo usputna stanica :)..
Cestiam majstore, BiH je uz tebe!!!
Sta znaci reprezentacija BIH, pa oduzite joj se vise!!!!!!
Jadu puta o njemu i njegovom prelasku u Sevilu.A ako Bog da i njegovim dobrim igrama u Spaniji i repki.Koga ne interesuje na hocu da citam hiljek ne cita.Vise se pisalo o nekim Hajrovicima i k u r c i m a palcima nego o njemu.Mene ne interesuje njegova vjera nego kako i za koga igra.I zamolio bi da ne predlazete vise igrace za repku.Ko je dobar i ko hoce dobice poziv.Inace,imam i ja sina koji bi igrao za repku.Joj idu mi vise takvi na zivce.
Stevo srbine,carsija je uz tebe !!! Naprijed majstore...
Samo naprijed, ZMAJU ! samo naprijed ! sve naj naj iz S. Grada, Sarajevo !
sve cestitke,imao je godinu iz snova :)
sta reci...Igracina...Munja..najbrzi zmaj.....Sretno!
daj Boze da se Sevilla nije zaj.eba.la s njim !
Jooooo bolesnici genocidni puši te ga Stevici BH reprezentativcu.
Bravo decko, pravi si igrac, bosanci su uz tebe, a ovi sbi, bosnjaci i hrvati nazalost nisu. Ti si bosanac i to si dokazao, zato smo mi bosanci i hercegovci uz tebe. Zamo da budes zdrav i da rasturis spaniju.
On je naš logicno nije iz Federacije dijete je Borca a vi iz Sda nemojte pisati nebuloze da ste ga vi gurali cijelo vrijeme jer nasa stranka ga je finansirala
Cestitke Stevi, odličan je to igrač i pravi momak
dobro ba, razumijem, presao frajer, al 278458 postova hoce li potpisati lik, pa nije li dovoljno? ne vjerujem al bas
Jao cuj zmaj. Hahaahha
Momak koji sa Dzekom i Ibisevićem igra u najboljim ligama u Evropi kod nas sjedi na klupi. A igrač iz kineske lige će biti u prvih 11... eeeh moj Pape ne radi se to tako!