Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
#fadileoprosti nadam se da se ne ljutis?
Ni u Želji nemaš više kome Bajram čestitat.
Oplakah 😂😂😂😂😂
Igrač koji je definitivno jako pojačanje za Željezničar. Šteta što nije ostao vani i igrao za bolji klub.
Sebija prikljucila mladji sarajevski klub na aparte :))) Stevo dobro dosao
Sampioni!!!!!!!
Da je kod pitara dosao bio bi najvece poslijeratno pojacanje, a kad dodje u Želju onda je propao igrač. P..... ga pitarcici:)
@XE:D Ipak bi ti bio presretan da je izabrao nanajvo a ne ŽELJU buhahaaha
On u Sarajevu nebi ima mjesta u prvih 11
Smješni ste, pratite malo i malo nanajvo, samo čitate o NAJJAČEM KLUBU
Ako im Misimovića uzmemo neće moći više spavati hahaha
Evo me u hotelu u Čitluku. Slučajno su ovdje i igrači njanjajeva odsjeli. Pitari za ručak popasu dva oveća krmka ko s poslom. Da mi je neko pričo, ne bih mu vjerovao. Da mogu toliko krmetine pobrstiti.
@albert ajnštajn. Kako se ti izvuce da i tebe ne pojedu
Zovite Sebiju da ih skine s aparata! Umrli zavidnici i ljubomorni samoprozvani navijaci,pa kako vas nije stid?Kada ste procitali ovakve gadosti od komentara na vijestima o bilo kojem drugom klubu? Za svaki klub se navija,to postujemo.Ali mi svoj volimo i da je u 3. ligu ispao Jug bi bio pun!A vi svoje pljujete,pa nemate postovanje za tudje! Željezničar za život cijeli!!!1921
Moj kur.c da potpiše za zelju, za navijače želje bio bi pojačanje.
Naši kurčevi su ti pojačanje za mamu, vozda papak.
Bolje bi bilo da smo angažovali Samira Muratovića ili Mirsada Bešliju, oni su održavali formu bar kroz mali nogomet, a ovaj se ni fitnesom nije bavio zadnje 2 godine.
doveo ga bob sa bjelava i svaka mu čast,provjereno ovaj će mu zahvaliti al sve išlo preko veze iz Češke pa do Boba koji je finalizirao ugovor,svakako će se morati na terenu pokazati,manijaci kao laciali još samo da bahnu na pripreme u tursku kakva bi to zadaća bila oba mi sina sa sjeničke kose i đokinog tornja
PITARI NA APARATIMA
To je taj plavi gigantizam!!!
pitari ga dovode mjesecima ..Željo to za sat zavrsi hahahahahahahahha moji tanovci..gdje su te pare?
dobro doso BRZONOGA MAŠINKO MIROOO 1111111
Kao što reče Mulalic.Honaj onaj honaj onaj onaj onaj honaj zvjezdice granda honaj onaj onaj oooonaaaj hm onaj onaj ono onaj.
onaj onaj Honaj onaj onaj oaaaj