Ukrali mu sat vrijedan 20.000 eura
0
Mirko Vučinić opljačkan usred bijela dana u Torinu
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stace mu sat od 20000eur.....nebi niko ni znao da kosta toliko da mu ga nisu ukrali....kupis brate kopiju kao i svi normalni ljudi,nigdje ne pise da je kopija XD samo de.bili se k urce sa skupim satovima..
ma sta je to za njega...neka kradu malo i onima koji bas imaju :)
A MI SATRO DONIRAMO ZA POMOC JAPANU!!! JOJ KOJI SMO MI KONJI!!
Haramom došlo haramom otišlo. Hajde nek je živa glava imat ćeš ti i bolji sat.
Je li ovde neđe brat srblje srboljupče? Srbljeee.....
Budalo, nije Mirko kriv sto zivi u takvom sistemu vrijednosti u kome su polupismeni fudbaleri najplaceniji ljudi, pa to koristi... nije on odredio takav poremeceni sistem, on ga je samo iskoristio, i ne treba zbog toga podrzavati da ga pljackaju!! Nemoj biti ljubomoran!
Jean Louis Nouken.
odma u hag...
a koji ce ti k sat od 40 milja, neka ste svaka cast momci :))
Mojne da mi ko dirne pjanice ima da bijem talijane
pod prvo ne kontam koji ce ljudima racku sat od 20 000 evrica...samo privuces paznju dzeparosa i pljackasa..jes da je fora, dobro placen igrac itd, ali brate evo vec 3 godina imam sat sa pijace, samo 1 put baterije mijenjo..pokazuje datum, vrijeme, otporan na vodu ( cak mogu ronit 20 metara sa njim, uvjerio se u Tucepima)... cak ga i ostavim na plazi nekad, ma niko ni da pogleda na njega a kamoli da ga mazne..
A sto su smrde danas navalili pljackat...kusturica pa ovqj
A đe je ono...jednom sabljom zamahnu,100 turskuh glava padnu???? tzv Crnogorci,postoje samo u epskim samohvalispjevovima,hebo hi Njegoš i ostali vladike,redovno to rasturamo,jedne obične konjokradice i kokošari...ukratko barabe,pa nek je i on osjetio šta je hajdučija,čojstvo i junaštvo,hebo ga Njegoš i vas Ostrog
Turcine niko te nista nije pitao, pozdrav od brace Gasol hahaha.
barČelona znaci,glup si,znaci
\"Opljačkan u sred bijela dana \" Kao da bi mu lakše bilo da je u po noći !
BRACA GASOL R A Z J E B A L A SRBIJU HAHAHAHAHAHAHAHHA !!!!!!!!!!