Zastupnik bh. reprezentativca
3
Miralem Pjanić u januaru ne ide nigdje
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IDEMO NIGDJE!!! Šala mala, Mire je jedan od najboljih veznjaka na svijetu. IDEMO U BRAZIL.
Opet smrde i uje ljubomorni, sta ljubomora radi to je nevjerovatno.. Pjanic ima 22 godine, i vec je sad jedan od boljih veznih igraca, cak i od Modrica bolji, kojeg toliko hvale, a sta je on pokazao? NAPRIJED MIRE? VOLI TE BiH :)
Ne djeluje on uopste kao fudbaler,premalen i nejak. Druga klasa. Tjeraj to iz Rome !!
Niko ne prica kako Miralem trune u Zemanovom sistemu? Na pocetku sezone sam mislio da je to do samog Miralema i da je u losoj formi. Ali cinjenica je da je bio nas najbolji igrac u repki zadnje 3-4 utakmice. Njegova igra u repki i u Romi ove sezone ko nebo i zemlja. Prosle godine je bilo obrnuto i bio je bolji u Romi nego u repki. Neka ide u klub koji vidi kakav je on igracina.
Bolan dođi u Želju.Dat ćemo ti luksuzno opremljen stan na Bući Potoku i stol ili separe u restoranu Bazeni i još puno toga.Miraleme bolan, samo dođi !
eto nek vam je modric dobar nit ima sut neki nit zna dodati poltu kako je bog rekao ni slobodnjaci ni nista i navijac sam reala a neznam sta ce on realu kaka i ozil bolji 100 puta i onda mi ga uhvate hvaliti...ccccc
Vidi Pjane i Masonizma,jedno oko piramida i to..
turska posla!
Lazu vas baliye, ovaj majmunoliki veze nema, pratim Romu redovno i jedno je od najgorih pojacanja ikada, nista konkretno nije uradio za 1,5 godina koliko igra, samo zna da oblize loptu i doda je najblizem igracu.
Ko vas laze da je Pjanic dobar igrac, u Romi do sada apsolutno nista nije pokazao! Jedan prosjecan fudbaler koji bjezi od lopte, nije dobar ni naprijed ni nazad! Nista konkretno od njega.
MIRALEM PJANIC-XAVI
miraleme sine mojne mi masonskih znakova jednookih folova i tako to kontas bengas zentas
Briljantna vijest, pa nije ga niko ozbiljno ni trazio. Nece valjda sada odjednom svi klubovi iz Premiershipa poluditi za Pjanicem nakoj jedne dobre partije za reprezentaciju koju oni i ne prate, a Zeljo premda jako mocan u Premijer ligi, moguce je da ga trenutno ne moze priustiti.
Pjanić je nogometaš, a ne nogometap
mason.....hahahah