Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledao sam cijelu utakmicu.. joj koji je kralj nas Miralem Pjanic.. zaista je ekstra fudbaler.. svaka cast bosanac nas, samo tako nastavi!!!
gledo sam utakmicu, pjanic moze jos bolje igrat, to on dobro zna, treba vise radit prema golu, ljudi on je magija, kako dijeli lopte iz nemoguce situacije, sjajno
haj idi pogledaj malo pravila kada se dodjeljuje autogol...
nije mi jasno da su ovaj gol pjanicu upisali. cisti autogol..da ovaj nije usmjerio loptu u gol..otisla bi u aut.. mora da su se neapolci opet kladili..
Ljudi, nemojte se na Zemana ljutit ako nekad Miralem ne igra... Na njemu je samo da suti, trenira sto jace moze i vidjecete da ce igrati cesce... Zeman ne gleda ko si, sta si, on je i jednog De Rossija stavio na klupu zato sto se ne zalaze na treninzima... Ako ga bude slusao moze samo ojacat kao fudbaler... Miraleme, ne daj se, nastavi trenirat jako i dokazi svima koji si majstor! :))
Momakl je brilijantan ! Gledao sam utakmicu / Hajde ovaj gol je postignut radi odbijene lopte...Ali zasluzio ga je maksimalno.Igrao je perfektno naravno uvijek moze bolje ali covjek dijeli lopte ima pregled igre nevjerovatan kad stane na loptu zna sta ce sa njom ne srlja /s obzirom na gradju lijepo se i gradi i sve nekako od ovih mladih fudbalera njega i Wilshera mi je milina gledati isto nekako djeluju na terenu ovaj desnjak ovaj ljevak / Ali sve pohvale za Pjanića ako ovako nastavi jednog dana ce biti no1.u Evropi /barem sto se tice veznog reda .
Al se vidi na njemu da mu je ovaj gol veoma vazan za samopouzdanje
Svaka cast majstore
ko zna zna
www.renesansnakraljevstva.com \"Renesansna Kraljevstva\" je role-play igra sa radnjom smjestenom u srednjem vijeku, tacnije trenutno 1460.godini. Kada se prijavite, postat ce te stanovnik Kraljevine Bosne i upoznati sve segmente srednjovjekovnog zivota. Mozete jednostavno raditi na svom polju, odmarati se u jednoj od mnogobrojnih krcmi, te pronaci supruga/suprugu. Kasnije mozete postati kovac, pekar, krojac, mlinar, mesar ili stolar. Naravno, mozete se baviti i politikom, te postati gradonacelnik, velmoza Stanka, Ban, ili kralj. Mozete postati clan nekog od udruzenja, osnovati svoju porodicu, ili se pridruziti nekoj od posojecih, a uvijek mozete postati i lutalica ili pljackas. Kraljevina treba aktivne igrace kako bi sto prije dobili i novi grad, te igru ucinili jos interesantnijom. Pridruzite se jos danas
Mali prinče,nek si pokazao glupom treneru šta je Bosanski inat!!!
Pusti suzu Sarajevo, eno Gaza jeca, sjeti se i tvoja su umirala djeca. Protest i pomoć Palestincima znače, zagrlimo Gazu dok ona nedužno plače. Sjeti se Sarajevo snajpera i Ma.r.kala, znam da je tada zbog nas Palestina plakala. Sjetimo se kako je kad nedužan strada, kad s brda u.b.ijaju dušu našeg grada. Kad se pod opsadom u mraku suze gutaju, kad svijet ćuti, a zločinci pucaju. Sjeti se BIH-a svake krvave ulice, plakala je Palestina zbog naše Sr.ebr.enice. Je li Gaza gdje je nekad Sarajevo bilo, ili se mom srcu samo učinilo ? Je li se to opet nedužna krv prolila, krik nevine djece opet pomoć doziva...
svaka ti dala majstore
ali ipak, drazi mi je zeman nek mancini
BOSANCEROSIII HARAJUUU LIGOM PETICEEE !!!! HVALA VAAMMM STO NAS SVAKO MALO OBRADUJETE !!
Mire fino odigro i prvi gol iz penala je preko akcije koja je krenula od njega