Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nadam se da su i zadnji neznanci fudbala sada shvatili u kakvim klubovima igraju ovi momci koje dizete kao da su zvijezde Barcelone....i o kakvim se igracima radi - prosjecnim - *ebi ga!
Da i? Trebamo ih sad pljuvati? Da su na svijetu najgori za mene su najbolji. Kome se ne svidjaju nek navija za susjedne reprezentacije.
Nek se izbor suzi na hrvate....
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Pjana bojim se da ces ostati vjeciti talenat......
Tipicni balkanski krkanluk, seljakluk. Hajdemo svi pljuvati po Miralemu, ono djuture. Jbem vam rodno selo iz kojeg ste šljegli.
Pa fakat. Par nasih vrlo talentiranih i vrlo perspektivnih igraca kad dodje u veci ili velik klub pogube se nekako. Sve mislim da je psiholoski. Momci znaju igrat al imaju neki jebenu blokadu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pljuvači i hejteri pocrkajte od jada smradovi! Život vam se svodi da pljujete na klixu one koji su nešto postigli u životu.
druze, ti nisi ni igrao...prevara od igraca...
Nek' nisu tvoji prevare od igrača. Nego, jeste li još u minusu ili ste na pozitivnoj nuli?
klix strucnjaci malo provjerite ko je najvise pretrcao na utakmici (skoro 13 km) i imao najvise dodavanja pa onda prosipajte analize o Miralemu.
Nisu to nikakvi stručnjaci več obični pljuvači i hejteri.
samo imate golmana nidze veze :)
...a o odbrani da ne pricamo...
Mi smo klocevi od naroda i obične panjine. miralem je sinoć solidno odigrao koliko je bio čuvan. Tim ne čini jedan igrač, pogotovu Bosanac. Nama kada izgubi tim kod kojeg igraju Džeko, Pjanić i društvo čim izgubi naši krivi. Sinoć Džeko nije igrao na veliku žalost Rome jer da jeste pobijedili bih ih 100% dao Džeko gol ili ne.
Dzeko top, Pjanic flop!
Samo po 2 slobodnjaka uvali Velsu i Kipru i zaboravljamo i bate i seke.
Bjezi ba brate, Bate vas gazio ko otirac. Roma je par klasa iznad. Ovo je nedopustivo.
amater
Tvoja mama? Nisam siguran. Meni je djelovala praaaavo profesionalno.