Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De Pjanke malo koju opali i u repki :) Maestro..
kada je imao slobodnjak za repku? protiv kipra sa 35 metara i odlicno je sutirao. samo ne mozes mjeriti romin napad koji imaju dva brza i tehnicki jaka krila koje protivnik stalno rusi sa salihovicem npr.
mi zaista moramo poceti koristiti potencijale mireta, kod nas nitko ne zna izvuci faul u blizini protiv.gola, što je velika greška, Meša na tome mora raditi ozbiljno, prekidi i sl. odlucuju utakmice .... Zna dati go i to je to .... mora poceti za repku davati više i ne može se pravdati kolektivom u Romi jer je to laž - Miske je bio mozak i igrao u dobrim klubovima ali je znao odlucivati utakmice ...
u zadnje dvije utakmice kada je to bila prilika da ko padne i izvuce faul?
Trenutno medju tri najbolja izvodjaca slobodnih u evropi...pa i proslu je zabio...Ubi covjek slobodnjake
radije bi takve golove gledao kako u repki zabija
Mislim da u repki ne igra jer ga Meša ne želi da stavi sa još jednim driblerom u napadu, kao što je to ovdje u Romi Florenzi... Mislim da Pjanić ne može sam napraviti ništa, uvijek igra u paru s nekim kad igra naprijed, ili je to Nainggolan ili Florenzi, neko od njih uvijek sarađuje s njim tamo
Princ :)
Ubica dječijeg lica!!!!
moze se i Krunic mozda pozvati pozvati...
Za repku ne dajes 20% govnaru jedan
I oprostice se od reprezentacije, a nece ga zabiti iz slobodnjaka.
joj ja slike ove isto da se bobama puko pjanke
Dobar u klubu, mislim četvrti gol ove sezone. Da hoće i u reprezentaciji pokazati sve što zna, istina nije ni bilo previše nekih slobodnjaka iz kojih najčešće i pogađa za Romu.
SVJETSKO A NAŠE!! p.s.ne smarajte sa tim ,,kad će ovako u reprezentaciji,, biće kad bude najpotrebnije ;)
Tako je Mire ljubim ti nogice heraaaave. S.eri se u zvalje ovima sto govore protiv tebe i spominju reprezentaciju. U reprezentaciji treba svih 11 da daje maximum a ne samo Mire i Dzeko. Forza Roma!! Forza Mire !! Volim ljiljane!!!!
I asistencija. sada izasao zbog zutog kartona.
ovaj namjerno nece da igra za BiH, a trudi se u Romi...
e nek sam i ja zasut minusima, red je bio :))))))
koji majstor to mire