Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja takođe navijam za Barcu, ali ovi dječiji komentari su totalna d.ebilana. Večeras će biti jako tvrda utakmica, osim, ako Barca vrlo rano dođe do pogotka, tada Milan nema više šta tražiti, i samo će stradati. Ali ako se bude dugo nula održavala, i Barci će biti voda u ušima. Ja se iskreno nadam velikom spektaklu u kojem igraju dva sjajna kluba, i naravno navijački nadam se prolazu Barcelone.
Sviraće sudija penal za Milaneze u drugoj minuti!
Sta je, jel opet nije bio penal? Gdje su ovi iz Reala sto vole kostolomce i mesare i nije im nista penal osim kad im Cristinu ne pomiluju po guzi pa se pocne valjati i plakati sudiji :)
uh ovo me podsjeca kad je PAPE trenirao penale protiv portugala,pa 5 dobismo..
´zalud, Milan ima jaku odbranu, ali ipak Barca je Barca...
@juve per sempre svaka cast na komentaru , sve si mu pojasnio ... uvijek zelim sve najbolje Juvetu i u Europi , ali i u Italiji iza Milana
TRENUTNA BANKA: 21 920 kn, STANJE LISTIĆA: 34/73, PROSJEČNA KVOTA: 3,4225. Igram vrlo jednostavno: 2 para po 1,85 daju ukupnu kvotu 3,4225 i ulog je uvijek isti, 500 kuna po listiću. Svratite i pratite me putem stranice: WWW . KLITORISNJAK . BLOGER . HR 13 750 kn BESPLATNOG profita u 2 i pol mjeseca. U 3. mjesecu je plus od 5170 u 20 dana, to je sada i najvažniji ciklus jer ne igram sam, svoje parove dijelim i s vama i zadatak mi je nastaviti dobro puniti svoj i vaš džep. Dobitan listić nosi 1130 kn povećanje banke, a gubitan 500 kn smanjenje banke. Uskoro kreće drugi ciklus nakon 3 BESPLATNA MJESECA, parovi su na blogu čim ih odigram i pošaljem pretplatnicima da vidite o kojim je parovima riječ. Arhiva i skenirani listići su na blogu pa se možete uvjeriti u prolaznost listića. Sretno!
Gledaj kako brzo trce na ovoj slici....Ne vidis im noge.Barca je gotova veceras :-)
Pic.ka ti mat.erina, gdje ste bili prije 10 godina, balo balavi... recu ti... tamo gdje cete se i vratit, tj. u p.m. Instant veliki klub u stilu Chelsea. Papak, velikim klubom se ne postaje u 5 godina, treba ti historija velikih rezultata, a de me prosvijetli kad je Barca, dok im se Messi ne pojavi, ista ikom u Evropi predstavljala? Nisi ni sam cuo za njih do prije koju godinu. Juve, Milan, Real, Man Utd., i jos neki, su institucije kulture za vas hahare. Kad vam ode Messi, prnuli ste ga, slusaj dobro sta ti kazem. Koliko god vi hvalili svoju timsku igru, bez covjeka koji vam u sezoni daje 70 i vise posto golova uopce, niste nista, odnosno, u rangu ste prosjecne evropske ekipe...
Džaba vam treniranje jedanaesteraca, kada će vam Barca uvaljati 4 gola u prvom poluvremenu i još 2-3 u drugom. Barca najjača ekipa svih vremena! Mi smo sila za sve druge. Mali klubovi poput Reala i Milana i Intera i Juventusa i ManUtda i Chesleaja i njima sličnim mogu da nam zavide i da nam ga oblete.
pa zar se uzvrat igra na san siru...mora da se prva igrala na giuseppe meazza-i :D _________________________ I added cool smileys to this message... if you don\'t see them go to: http://s.exps.me