Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeb@li vam muslimani vise mater u pakshu, obojici. Onako, redaljka. Bolesni debili. Idite to bjesnilo lijecite negdje, gadite se normalnim ljudima.
Modric je avion za tog Misimovica.
@rima ok,dodji u Banja Luku kod Boske u ponedeljak u 15h,muddonjo
povraca mi se vise
i jos nesto...ew ovi srbi sto prozivaju nesto non sto...kunem vam se kad hocete gdje hocete da se nadjemo da vidim ja koliki ste mangupi...samo kazite mjesto i vrijeme pa pricajte mi u facu ovo sve,,,kad god!!!
ma daj te ba,zeli malo sutra.zeli ovo zeli ono,ima godinu dana kako pisete da dzeko ide za milan...sad jos retese za misketa,,,dajte ba dosadni ste
i tebe i druga kitonja bemje u pakas i s.v.rsim vam po stau. Smrt Faszimu sloboda narodu. srbin iz tuzle
SVI PORTALI I SVE NOVINE SVIJETA SVAKODNEVNO PIŠU O NAŠIM DIJAMANTIMA DŽEKSONIUSU I MISKONIUSU, A SAMO MALOGRAĐANSKI DUH POJEDINIH BALONJA KOJI OSTAVLJAJU \"KOMENTARE\" NA OVOM PORTALU NE MOŽE SHVATITI DA I NAŠI BOSANČEROSI MOGU BITI ZVIJEZDE POPUT CR RONALDA, BEKAMA ILI MESIJA. NAŠI DŽEKSONIUS I MISKONIUS I JESU ZVIJEZDE.... I TO PRAVE ZVIJEZDE FUDBALA!!! ;-)
@kitonja ma pusti jadnike,toliko su jadni da mi ih je nekad zao.Muslimani ama bas nista nemaju ni u sportu ni u kulturi,ni u chemu,pa kad jedan Dzeko zabije go njima praznik u federaciji hahahahha.Eto poludise svi u evropi za Dzekom hahahahha :D A jos kad su se nalozili da ce ici na svjetsko prvenstvo to je bilo najjace,hahahhaha :D Pozdrav za Misimovica brata srbina!
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/03/18/1839121/ac-milan-want-wolfsburg-playmaker-zvjezdan-misimovic-report ... ajde barem se je potrudio prevesti!
dzeko jebes milan idi u englesku tu ces propasti u italiji iako su mi drazi talijani od tih sugavih engleza ali tamo je skola fudbala
mora da je ovaj novinarcic amatercic neki dzekin rodjak sedmo koljeno dok ga vako forsira... a mozda mu je radio oko guznog crijeva pa mu nikako ne izlazi iz glave.
hahahahahahahahahahahahahahaahahahaahahaahahahaahaha e majke vam ga nabijem tupave mosnjachke. bas ste tupani to nidje nema. btw. sta ima za piramide,..... nesto ste se usutili sa tim!? :-) ajde, proci ce vas i ova euforija oko dijamanta uskoro kad ga prodaju Kotbusu za 2 miliona!
e kad bi ti cigani imali te pare...
SA-X niko ziv ne smatra portalom , ovo je smece kakvog nigdje nema, ovo je smijurija i svi tekstovi apsolutno, raja je ovdje samo da bi se ispuhala , izpsovala itd... Jadno i bijedno sta objavljujete nekvalifikovani radnici bez struke,morala,znanja,pameti... zao mi vas nesposobnih!!