Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka hvala, ja sam u Srbiji, odnosno Republici Srpskoj, to ti isto dodje :) Crkni od ;)
Idi u Srbiju,ako ti nepase.
Cak i da je bolji Dzeko, (a cijena nije relevantan podatak pogotovo sto niko jos nije kupio ni Dzeku ni Krasica), sta je sa ostalim vasim fudbalerima i sta je sa nasima? Vidic, Ivanovic, Jovanovic, Stankovic, Subotic, Zigic, Pantelic... i jos mnogi mladi talentovani... a da ti ne pricam o ostalim nasim sportistima... Kada bi vi imali takve sportiste kao mi, od vas se nebi moglo zivjeti, od vas i vasih hvalospjeva!
Mnogo dobar igrač
aaaaaaaaa svasta! a dje je nas dijamant. to je nepravdaaaaaa!!! sam zato sto smo mi muslimani nas niko ne voli,... svi nam zapravo zavide.
KRASIC je najbolji srpski igrac ... a da je srbima Dzeko i dobar golman.. prosli bi hladno do finala ..
@optimuse, a ko ce dati 30 milki za dzeku? niko. pogotovo poslije SP ces vidjeti ko je veci igrac.
Zamislite kada bi mi Srbi dizali u nebesa nase igrace, kao sto vi cinite sa Dzekom? Ja mislim da bi nastao veliki prasak u svemiru!
Hopa la..Eto ti ga sada Dzeko,pa ti hodaj pored sesnaesterca ko naka manekenka i cekaj da ti Gentner i Misimovic daju loptu..