Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
forza juve
Sve je to OK, ali me Lazio obori na kladionici za neku siću !!! :(
lulic igrac utakmice na whoscored
Dobro je Milan odigrao al samo prvih 30 sekundi :) Hebo li ti Allegri mamu kretensku , Musemić je trenerčina za tebe !! Mislio sam da niko od Mancinija ne moze više rotirati igrače dok se Allegri nije pojavio . Kod levata igrač nema šanse da uđe u formu jer mu krele to ne dozvoljava . Sad stvarno mislim da su ti dani u Milanu odbrojani . Jebeš titulu kakvo će to slavlje biti kad Allegri ode !!
Allegri je loš definitivno, igrači su van forme, spori su, nesigurni, lako gube loptu, nema više one stabilnosti u igri kao kad je Anceloti vodio ekipu. Ali mislim da je to sve došlo od vrha, kad je Berlusconi upao u krizu, kad se suočio s optužbama i svim ostalim piz.darijama, Milanova igra je oslabila. Iz kluba su otišli glavni igrači, koji su bili kreatori igre. Bilo je potrebno uzeti pare, a to što više nema Ronaldinha, Silve, Pirla, Ibrahimovića i ostalih, ma to nema veze. Drugim riječima, mafija ubija ovaj klub i mislim da bi bilo idealno kad bi se stvorila mogućnost prodaje nekom šeiku i sl.
U većini stvari se slazem osim za prodaju kluba nekom seiku . Je..bo beduine , vjeruj da nebi volio nikada da ga oni kupe makar vječno bili u sredini tabele . Oni nemaju stila u vođenju kluba i gube se ko abdest u toj silnoj kupovini igrača. Tačno je da Milan ima problema odkako je Berluskoni po optuzbama i kako se posvetio politici ali nije baš da se ne ulaze u klub . Kada trener zna šta hoće onda se uz malo para moze sklopiti strašna ekipa . Ima primjera koliko hoćeš , od Napolia do Dortmunda .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neka si se Luliću sačuvao za Litvanije ;)
Atomski mrav pocijepao mrezu, al' doslovno ! Rijetko se vidja ! http://www.youtube.com/watch?v=JE4C5_OrHjY
alegri goni se u pizdu materinu i ti i tvoja barbika u napadu matri !
skonto sam ja to onaj dan kad su ga potpisali da cemo igrati svaku utakmicu s 10 igraca jer njega bolje ne brojati da igra
imala sam momka zvavo se milan
Juve Milan duel 3. i 9. ekipe na kraju sezone.
teske rijeci, ne gotivim ih ni ja al ipak su oni dvostruki prvaci
ROMA, napoli , juve..............................milan
PRIKAŽI ODGOVORE (7)