Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz citavog Milana jedino Kaka ima mjesto u prvom timu Chelsea, AC Milan je veliki klub i steta sto nece igrati sa Chelsea i ostalima u Champions League ali misli da ce KAKA igrati za plavce kao i Robinho. Real Madrid je najtrofejniji klub na svijetu a BLUES su sada najjaci! KAKA ce biti kupljen za puno manju sumu a svi ostali u Milanu zajedno sa izuzetkom Pirla ne vrijede nista, nece biti ni peti sljedece sezone!
hahahahha jojj DROGBA...kako li se vec zoves...puste zelje :) Kaka u Chelsea...hahhahahahaha...kako zanimljivo :) Jest fino vidjeti kad na officijelnoj stranici milana izleti naslov i pise da su hladnooooo odbili 100 miliona...al hladno :) IL CLUB PIU TITOLATO AL MONDO....za one koji ne znaju...najtrofejniji klubb na dunjaluku ;) Uzivajte !!!
Nisu ti dobri izvori informacija...
a znas li ti koliko je npr Inter u crvenom?...4 puta vise od Milana...a drugo ne zaradjuje kaka 6.5...vec 11 mil...a poredf svega toga....on je najvise zasluzan sto je Ronaldinjo dosao u Milan...prema tome...nista od prodaje... p.s.Berluskoni je tezakk oko 10 milijardi...tako da mu nije problem , ako zagusti izdvojiti 50mil...
AC Milan je vec 50 mil eura u crvenom a nema ni champion legue jer su bili tek peti...u redu za sada nece da prodaju ali Chelsea FC nudi godisnju placu Kaki od 15 mil naspram sadasnjih 6.5 znaci da bi igrac bio vrlo nezadovoljan a Andrea Pirlo je i ovako nezadovoljan jer on zaradjuje \"samo\"4 mil. Prodace oni njih obadvojicu u london za manje od toga!