Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Brazilac Robinho tukao je snažno u donji desni kut Gianluigija Buffona, koji je pogodio stranu, dirao loptu, ali je ona ipak bila prejaka\" Kakva je ovo recenica?
Ovo je samo na neki nacin zadovoljenje pravde ako se to moze tako nazvati. Nakon onog ponistenog ociglednog gola Milana u prosloj sezoni ovo je jedna vrsta kompenzacije.Ali mislim da nije fer.....Jer kompenzacijama se samo dolazi do jos vecih gresaka.Sustina je da je onaj pogodak Milana u prosloj sezoni bio daleko vazniji jer se tada odlucivalo o tituli a sada Milan svakako nema nikakve sanse ni za mjesto u LS a o tituli da ne pricam. Ali da je u Italiji nakaradno sudjenje - NAKARADNO JE !!!!
Sreća pa Juve nije dobio poklon penal,bilo bi i drvlje i kamenje...svi govore o Muntarijevom golu iz prosle godine,a sta je sa Matrijevim golom...kojeg su suci ponistili,a cist bio kao i Muntrijev,a tek mexesovo hladjenej 4 tekme...helem,lagano vi kujte zavjere protiv Juvea,jer to vam je jedina utjeha za sve....Nema više farsopolija......ciao smečari...FORZA JUVEEEE
sta reci, nego.....JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Hahahahha,ali Juve je opet prviiii. Puš.ite ga milanezi
realno penal nije bio...al slaba stara dama na grad mode, ipak je ostarila za modu :P...nego, ako juventusovi nesto imaju protiv, kako se nisu protivili prosle god kad je ugljesa Muntari dao gol pa ponisten...a vala novinaru, mogao si i promjeniti to sto si kopirao sa neke hr stranice, sta ima KUT? Nije glavni sudija svirao penal odmah, vec mu je pomocni signalizirao...
nije 9.ti vec 8. je milan, nezz ko je sastavljao ovu tabelu, sam pogledajte gol razliku :)
http://www.youtube.com/watch?v=Dh3wDzTvcbA
Juventus 32 inter moguce 31 milan 18 pa ti gledaj ko je treci klub u italiji.. a neki su i deveti ...
svi golovi na 4 fudbal .com
Milan kontraverzno u naslovu a zeljo zasluzeno,ja novinara i .ovana....fujjjjjj
Gdje je onaj delpiero koji proziva Milan i kad Juve igra protiv Chelsea.Gdje si sada misu,propo u zemlju.Forza Milan.
Sve se vraca sve se placa kaze Edo Maaaaaaaaaaajka. Pozdrav za endimona koji se raspada k`o sumeca tableta..
nakon Intera sada i Milan, djubrentusovci pokazali ste da ste TRECI klub u Italiji po jacini, po kradji prvi naravno
...inače Juventus ne voli kontraverzne penale,golofe iz ofsajda itd :D Tako su osvojili svaku titulu