Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama više kladionica , tariguza i ostalih gluposti koje ste uvaljivali dlupim Bošnjama . Glockaćete kamenje i \"ŠKRIPE\" . Ni Bruno Bušić a Bigme ni Bosanac pokojni poglavnik vam neće pomoći.
Dli mi moze neko objasnit zasto se ovdje spominje neki brijeg (tj. neki siroki brijeg) sta je to neko mjesto ili.... i gdje se to nalazi.... unaprijed zahvalan.... a Dzeki nebih bas preporucio talijansku ligu...mislim da je on stvoren za engleske lige ....
@ZASEOK grude Ubili ste KATOLIKA Vedrana Puljica. Momak je zavrsio srednju skolu u KATOLICKOM SKOLSKOM CENTRU, i veci je vjernik od tebe SMRDECU GLLUPAVI / FASHIISTICKO DJUBRE IZ zaseoka Grude :) :)
d
nemoj dzeko u milan idi u juventus jbs milan
BOJKOT SVIH PROIZVODA KOJI SE PROIZVODE ILI UVOZE PREKO ZASTUPNIKA IZ ŠIROKOG BRIJEGA! PA JADNI NEBILI OĆETE UMRIT OD GLADI HA HA HA
jedite se mujđe dobro ste vi prošli kako će vam biti drugi put
kad nam ukinu vize u bosni nece biti problema
@ patriot druze moj nista od toga ev ja zivim u stocu dodouše prije ih je bilo mnogo više a sad sve manje gdje su stavljene šahare \"herceg-Bosne\" koja je u haagu zabranjena proglasena kao fašističkim simbolom a kome se žalit?svak okrenut od nas a vlada i sarajevo pod dogovorom neće ništa protiv toga da učini, čak je tihić bio i sve to vidio ali...mačku o rep..pozdrav tebi i na tvom prijedlogu zasluzio si respect sve najbolje druže...
sto ti imas protiv siptara jado jedan,da nema njih ti nebi imao gdje jesti bio bi gladan jadnice jedan cuvajte Albance po sarajevu sto vam kuhaju i prave da jedete i cijenite to,a ne odmah da vrijedas,nego se vise pozabavite ostalim narodima u svojoj zemlji koji ce vas otjerati iz bih a albancima skinite kapu dolje oni su vam uvijek pomagali nikad odmagali a vidis sta vam drugi rade.razmisli malo i nemoj da vise vrijedas Albance.neka te je sram,covjek zeli da kupi milan i uspjet ce u tome.zato nemoj vise vrijedati i ljubi ruke Albancima sto ti prave da jedes inace bi gladan bio
\"Ma nema Dzeko dole sta traziti. Moze se samo blamirati sa ostatkom ekipe. On kao individualac pored onakvih protuha moze samo da zijeva u napadu. Jos ako ih kupi onaj Siptar igraci ce napustiti fudbal i praviti bureke i buhtle po pekarama. \" hahahh al me nasmija svaka ti cast!! I ja sam za opciju da ne ide medju dosadni katanaco nogomet...NE DIJAMANTU!!!
Ja se molim tvojoj karasKevi za odrzanje srbijice kolko-tolko
Sutra idem u manastir da se pomolim Svetoj Paraskevi za raspad ove države.
Znači iduće sezone Džeko igra u Intertoto cupu ili će biti glavni adut Milana u seriji B i glavni čovjek Milana u bitci za povratak u prvu ligu.
Da propadne Milan, hahaha. Pa djeco draga Milan svaki put kad propadne, poslije toga osvoji ligu prvaka. Sposobnost velikih klubova jeste da se uvijek i iznova vraćaju. Džeko je mlad i kao takav ne može propasti u klubu koji se nalazi u smjeni generacija. Dolazice postepeno novi igrači i Milan će opet biti u vrhu. A nadam se i nas Džeko.