Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ce tottalle dundar a bolesna bracca restoran no kaka no dlaka,no dlaka.
Opet vi novinari i Dzeko.Daj ljudi ko boga vas molim prestanite vise.Kakva je sad to vazna vijest koga ce Milan cekati.Ma ostavite vise tog momka na miru i nagadjanja gdje ce i sta ce.Ja se taman ponado prestace se vise pisati o njegovom prelazku posto je rekao da ostaje u svom timu a vi opet.E ovo je stvarno sve mjere preslo.
ma Dzeko ce malo (malo vise) pricekati da ode u Milan
na ljeto ce dzekina cijena biti oko 50mil.evrica,pa ce milan odustat od kupovine. a mozda ce onda cekat bajramsko snizenje cijena u bundes ligi,tako da ce dzeko pojeftinit.
Ovi Nijemci ne popuštaju ://