Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ccc koja sramota za Sarajevo X ba portal....Listopad pisu...pu i vakav portal :P
pitaj mexikance treba li arbitraza sto se mene tice ja sam zavrsio sa fudbalom dok je na snazi sudenje da bi zstitilo G8.
\"u srazu Engleza i Nijemaca\" u srazu?
Veljaca - mjesec u kojem je Maja Veljaca izgubila nevinost. Ozujak - to je mjesec kad te cipele pocnu da zuljaju i najlakse i svima valjda jasno Svibanj - to je mjesec kad svi idu u banje
to care, svaka cast, hahah! XD a sad molim te objasni meni, jer nikad nisam skontao 3 mjeseca, zasto se zovu i: veljaca, ožujak i svibanj?
Pa listopad je mjesec kad lisce pada. U mojim krajevima negdje oko septembra, taj mjesec dolazi razlicito u razllicite krajeve jer ne pada lisce u svim krajevima u isto vrijeme. Tako da kad vidis da pada lisce, tad je listopad i tad ce fifa tebi uvesti ovo. Meni ce uvesti kad kod mene lisce bude padalo. Nekom drugom kad kod njega bude i tako. Nadam se da sam pomogao i da nije dug tekst jer mislim da je stvarno korisno da znamo sta je listopad. Ako imate jos pitanje, slobodno pitajte, rado cu da odgovorim i pomognem jer volim da pomazem ljudima, sta mogu kad to eto volim.
Ovaj na slici je sve samo ne 75-godisnjak
Stručnjak, prenijeli su vijest.
Listopad, koji je to mjesec? Ja sam mislio da sarajevo-x pise na bosanskom jeziku?