Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ibra je istreniran netreba njemu trener nego dobra balanska koka
A dali bi Ibra stobom
Respektujem Mihajlovica...a ovo razumijem kao 'volio bih osvojiti titulu'. :) Ibrahimovic mu je bio na oprostajnoj utakmici, u Novom Sadu. (Pade mi na_um...ko se sjeca utakmice Njemacka - Srbija+Crna Gora, 1998 na SP? Mihajlovic pljunu u usta Nijemcu Jeremiju...Mihajlovic ga, valjda fauliro, ovaj skoci, i unio se Mihajlovicu u lice, a zin'o, galami. A Mihajlovic...hahaha...Onaj dubinski, iz punih usta...bar do zeluca.:))))
otišao iz Intera u Barcelonu,Inter osvojio ligu prvaka,otišao iz Barce u Milan ,Barca osvojila ligu,tako da si se malo zaebo :)
znam ali njemu je liga prvaka bolna tačka
@Freeman nije osvojio nikada ni Ronaldo šampion ligu pa je bio najbolji igrač svijeta godinama
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nemere, zaboravio text himne Milana! :)))
puste zelje :D