Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majstor ostaje majstor
ZVIJER!
Čuj ovog Canavaro!?!?!!! :D :D :D http://youtu.be/FckvDOc3oZc http://youtu.be/93mJ2wdOq5M?t=14s
\'Bo te Canavaro da te... I ono bilo najbolji igrač svijeta. http://youtu.be/vILovpDiU7k http://www.youtube.com/watch?v=4xLv5InNqgc&feature=youtu.be&t=25s
svaki cigo svog konja hvali
Ne gla,bam ja. Mislis da sam neki fr,eak koji se lozi na patuljke . Boze sacuvaj svakakvih bole,snika i pedo,fila na ovim portalima. Sve se bojim da ne naude kakvom dje,tetu. Jos se zove D,eri me. I navijam za Bayern od kad znam hodati, nego me nerviraju ovi dosadni clanci koji mi nista ne govore. Osim sto svaki put ponavljaju Messi je carobnjak, vanzemaljac moze on jos golova za,biti. Najbolji svih vremena a nista novo sto vec nisam hiljadu puta cuo. Vidis i da sam naslove vec naucio napamet.
Sve stoji, medju najboljih 5 svih vremena, ali jedino sta ne znam jeste koji su to odbrambeni igraci i golmani, koji su to klubovi protiv kojih on igra i da li bi isti mogli igdje nastupati prije 10-15 godina? Svakako kapa dole messiju, ali ona generacija ronalda, zidana, depijera, berkampa, anrija... Tadasnjih odbrambenih stama, kanavara, maldinija, neste, tjurama... To nema danas.
pa sto onda dijelis taj sistem kad je uspjesan. sto vise ljudi zna-veca sansa za razotkrivanje varanja na kladionici. eto kako si pametan i ti, a i ovi ostali koji ostavljaju iste reklame. ako vas vec ide, zasto to ugrozavati i dijeliti s drugima?
Kad sa Argentinom nešto korisno napravi onda ću vjerovati da nije loš igrač, a ovako....?
..to je isto rekao Fergusson..od njega tek najbolje dolazi...samo neka dere...
@Fifa, eto kako mu dobro serviraju da je vise on njima nastimao golova. A sta je CR7?!
@asd, OGLABAJ ga kristini i kompletnim realu, i mourinju!! Eto ja sam ih sve dodao kad ovi vec nisu u clanku pa reko da budes zadovoljan.
Hoće, hoće ako mu opet Iniesta i Xavi budu servirali lopte kao na pladnju. CR7 sam sebi napravi priliku i pretvori je u gol, ovaj mu nije ni do koljena.
Uredu, Messi je najbolji. Samo me cudi odkad izjava fizoterapeuta zasluzuje da se zove vijest i da se objavljuje. Jel igro prije, jel trenirao nogomet. Pitajte cistacicu iduci put, ja mislim da se on bolje razumije. Cudo nije jos dodao da Christaino nikada nece biti kao Messi ili da je Mourinjo los trener, inace je to razlog zasto objavljujete izjave jednog anonimusa.
šta mu vrijedi kad španski savez opet neće dati da barcelona osvoji ligu...
SKENIRANI LISTIĆI UZ UKUPAN PROFIT 21 000 KN I 4 200 KN U TEKUĆEM CIKLUSU! Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsiguriji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn. Koeficijenti se kreću od 1,70 pa na više, i uvijek igramo samo 1 par na listiću kao što je prikazano u tablici i statistici. Čak četvero nas vodi ovaj blog i uvijek zajedno biramo parove. Uloge su podijeljene - jedan uređuje blog, drugi odgovara na mailove, treći se bavi reklamom i marketingom a četvrti je \"gazda\". Ostavljam pozdrave i sretno ako se danas štogod igra.