Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Montaža! Adidasova reklama za kopačke.
e sad ne znam. Kad pimplas manje vise okruglim predmetom i mozes predvidjeti putanju kojom ce predmet odskociti da bi ti mogao nogu idealno postaviti. Ali sad kopackom koja sa donje strane ima krampone pa ti moze i lijevo i desno odskociti. Mislim da je ovo realno kao Ronaldinjovo 7 puta zaredom pogadjati precku. Da fudbaleri ovako mogu sa kopackama ne bi fulali sa dva tri metra prazan gol a to sa vremena na vrijeme i najbolji fudbaleri urade. FAKE. Ovo ko ona zena od Van der Varta u stiklama.
Kad bude pimplo ves masinu nek se javi...
Sta ce Messi -Dzeko pimpla Čizmu...
AAAAHAHAHAHAHAHHAHA pa i mrtva krava vidi da je namjesteno x\'D
nidje veze al et nije tehnologija jos toliko dobra xD jos mozemos kontati podvale :p AL MESSI JE GIGANT xD
TITO!
ta ce on..ja mu kroz noge probacivo
DJE JE SJENA! :D DJE JE DŽEVAD!
Koja montaza, noga mu uopste ne dodiruju kopacku, a vrti se u zraku kao da je balon hahaha
E pipko, pardon pippo kako je vrijeme u Ilijašu i dešava li se tamo šta zanimljivo?
kako si samo gluuuuuuuuuuuup. cuj u nasinim prostorijama hahahahha sto neko rece, isto kao i ona van der vartova mlada :D
samo sto nije i on poletio sa kopackom :)
ZAR NE VIDITE DA JE RADJENO U NASINIM PROSTORIJAMA SOBA BEZ GRAVITACIJE, DEB:ILI
Neki dan igraci torpeda zongliraju sa virslama, kome ispadne nema rucka. PS. Ne moram napominjati da su ciku u mracne sobi otisli praznih stomaka.
Zlatan Ibrahimovic Joga Bonito pogledajte
danas je sve fotomontaza