Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Zan hahahahahahaahhaha, bas kosto ti predhodni komentar kaze svaka cast....hahahaahah, Messi je iskreno najbolji igrac svih vremena i ono sto je on radio u prosloj sezoni tesko da ce vise iko ikad !!! Messi, Džeko i Kaka THE BEST OF TRIO :))))
Joj svaka ti cast sto tako dobro poznajes fudbal, divim ti se...a Barcelona nije osvojila LP...svaka ti cast. Dobra tekma barce...ponisten im je i cist gol.
Messi moze zabijati samo u La Ligi losim klubovima a lopte mu sve servirane samo da stavi u gol,a kad igra van Spanije nema pojma.....
U nas se ne kaze Kolovoz,u nas je August..... Ne kazu se Vratnice u nas su Stative i precka..... Ne kaze se Zumanjak,kaze se Kokuznik xD....Vas bog sacuvo...Allah Ekber!
@irfanlal Svaka cast za komentar !! Iz pet metara....hahahahahahaahahahahah... ovo je BiH ako ne znate kod nas se kaze precka i stativa, ili okvir gola a nikako vratnica !!!
halo vratnica...jel ovo zagreb-x.hr :P i jos \"Messi zabio lijevom nogom IZ pet metara udaljenosti\"...cuj iz pet metara...