Najbolji strijelac četiri sezone
30
Messi zabio 109 golova u zadnjih 100 utakmica za Barcu
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ili u zadnjih 175 utakmica za barcu zabio je 183 gola i uz to imao 55 asistencija. pa da je rukometas odlicna statistika, stvarno kapa do poda u ovakvom vremeu, snage, gdje je tehnika u drugom planu ovako dominantno igrati i ovakvu statistiku imati pa to je nevjerovatno. a raulov rekord u ligi prvaka polako postaje sve ugrozeniji i ugrozeniji. vec su iza ostali henry, inzagi di stefano, del piero, euzebio i ostali. a ispred su samo raul (71) nisterloj (60) i sevcenko(58), a kako messi ima 55 golova zaocekivati je da ce vec na kraju ove sezone biti drugi najbolji strijelac lige prvaka, a dogodine raul bi i definitivno mogao u historiju.
krisrtina place nad ovakvom statistikom, Barca 4ever
Da ponovimo. 175 utakmica 183 gola i 65 asistencija. Zdraooo.ba 3x najbolji na svijetu i jopet će. Barem tako biraju kolege im, profi fudbaleri i treneri. Ali ne budi tužan, drugi, ups ove godine treći najbolji, je isto uspijeh.
Messi u prošloj sezoni dao 10 golova iz solo akcije. CRy7 1 (jedan) po zvaničnoj stranici RM). Messi 30 asistencija u zadnjoj sezoni, a najbolji asistent Primere Ozil, blizu njega Di Maria. Što se tiče vođe, Messiu je 25 a u Barci ima puno starijih igrača tako da je vođstvo malo teže uzeti, dok u reprezentaciji to polako postaje.
Ja sam tužan!
sta kazete na 150 golova u 150 utakmica ?
Toliko o poređenju ko je bolji.Fala i prijatno.
POGLEDAJTE NAŠU IGRU I BUDITE i Vi DIO NAŠEG USPJEHA! Svratite na naš blog! Nudim BESPLATNO i 22 sistema do kraja tjedna uz glavni sistem. Do sada sam PROFITIRAO 52 000 kn, u prosjeku 7000 kn MJESEČNO svojim sistemom. GARANTIRAM da ćete među gratis sistemima naći barem 1 ili 2 koji vam odgovaraju za vaš tip klađenja i s kojim možete profitirati. Nitko vam ne može obećati plus jer uz svaki kvalitetan sistem mora ići i znanje. Nijedan sistem nije 100 posto dobitan ako vi ne pogađate. Zato ne PADAJTE NA TUĐE FORE o sigurnim parovima i sistemima s kojima zarađivate bez truda (NEMA TOGA!) SAMO PROVJERITE NA MOM BLOGU I JAVITE SE NA MAIL. STATISTIKA, PAROVI I DOKAZNI LISTIĆI su vam Ipredočeni na blogu i arhivi. Lp! WWW . ORGAN . BLOGER . HR
Messi je kombinacija Maradone (prodori) i Batistute (šut). Ali nema urođen instinkt lidera. Zidane i Cruyff su jedini to imali uz talenat. Lijepo bi bilo napraviti i pokazati za koliko golova je Messi zaslužan sam (dribling i šut; slobodnjak; oduzimanje lopte i gol; i slično) a za koliko golova treba zahvaliti nekom suigracu koji mu asistira ili akciji ekipe koju je zamislio trener. Djeco, nemojte me odmah napadat za ovaj komentar. Messi je bez obzira na sve No.1 trenutno.
stvarno je lud,pa stvarno je lud, u buduce neka ga nazovu ludi vanzemaljac ovo sto messi radi ostavlja bez komentara.
ma za messija vrijedi samo jedno...on moze dati golova koliko hoce...jednostavno sebi kaze odo sad da zabijem 3 gola i zabije 3...ili kaze hajd danas cu samo 2 i zabije 2...nema dalje vrh
masinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa