Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
navijaci barce samo se pravdajte :D
Šugavci iz Barcelone uvijek na guzove ili preko Mesija
halo realovci!Svi vi koji tvrdite da ste bolji od Barse ove sezone,zar ste zaboravili super kup ( pa on je bio ove sezone-za manje inteligentnije realovce AUGUST 2011 ).Po broju trofeja ste iza Barse,a zar ste zaboravili vašu noćnu moru LEA MESIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.Kad izgubite od Barse bar minimalno,a ne 2-6 0-5 0-3,onda ćemo pričati
To se zove GRADSKI derbi.
DERBI JE KADA IGRAJU DVA KLUBA IZ ISTOG GRADA...REAL JE U CENTRU SPANIJE A BARCA NA SJEVERU
hahaha, nego sta je bog te vidio!!??? kako ti to nazivas majke ti!!? hahahahaha!!!
I majku im jbm uvjek se izvuku u zadnjoj minuti ...
real madrid vs barcelona NIJE DERBI!!!!!
papci koji navijate za real samo dvije stvari: TAČNO je ca Barsa više nema toliko u motiva u ovoj primeri,a drugo odite na You Tube i pogledajte kako se završilo zadnjih 10-tak derbija.Pa i ove ste godine u super kupu bili donji LEVATI HAHAHAHAHA Ne znate izgubiti ljudski,nego sve,2-6 0-5 0-3 itd itd itd itd itd.Hvala,doviđenja,molim,prijatno
Ja stvarno volim Barcelonu oduvijek, Real mi se vjecno gadio iskreno, ali tvoja izjava da su ih pretekli u titulama (i to SVIM!) kako si napisao, ne znam bas druze... Imam osjecaj da si bubnuo samo tako!
tako uvijek bude svake sezone i kad Barca osvoji titulu,navijaci reala kazu vidjet cemo sljedece sezone inace njihov slogan :D,pusti pricu rezultat cemo vidjet na kraju,zadnjih godina real je za Barcu karina obicna ,a i dokaz tome da su ih prestigli u svim titulama,da ih imamo vise :),a i ovi navijaci reala sto se potajno jave oni su dotakli dno dna,tak da je za njih i ova mala prednost uspjeh,a na kraju sezone ce reci \"ma vidjet cemo sljedece sezone\" itako se to vuce,ja znam da boli ali mora se priznati Barca je najbolja,a najbolji dokaz su rezultati :)
Ovi sto govore da je barca opet jedva dobila i da je bila sretna...Pa sta je onda ono sto je Pique dao nakav autogo?
šta vi znate ko će biti bolji u el clasicu. Nikad se u derbiju ne zna ko će pobijedit tu nema favorita. I jedni i drugi su jaki. Nema to veze ako odigraju neriješeno ili ako izgube bilo ko od ove dvije ekipe.
Ne spominji mi onog cigana Alvesa
opet bogalji uspjeli da se izvuku , samo ne znam dokle vise ?
a sta ces brate kad niko osim messija ne moze gola dati... pogledaj real covjece, zabijaju cristina, benzema, higuain... sijevaju sa svih strana, a u barci nigdje ni ville, ni pedra, alves katastrofalan, xavi svako malo povrijedjen i totalno van forme i odmah raspad. i ovo sto iniesta i messi dobro naprave odbrana u.se.re! realno tesko cemo s madridom ove sezone, al jos cemo vidjeti! duga je sezona... VISCA BARCA!
Respektujem Barsu i njihov stil igre, ali realno, ove sezone, Real je ubjedljivo najjaca ekipa. Ne samo u Spaniji, vec u svijetu. I realno, dvije najjace ekipe, ubjedljivo. Nisu ostali losi, koliko su oni dobri i nadmocni.