Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma moj Messi nisi ti osjetio našu premijer ligu..... da vidiš ljepote i igre...... i govana
a ono ko fol se sječa igre maradone!
HAhaha čuj je li se Ronaldo dokazao u talijanskoj ligi hahahahahah ? Joj kralja - sjećaš li se ti uopšte njegovih golčina za Inter i driblinga i finti. Pa koje si ti godište majke ti? \'94 ?
Ne mogu se složiti s\'tobom osim u jednom: Jedino je tačno da se u Engleskoj nije dokazao (a ovo za Messija je sve tačno), ali hajmo malo pogledati statistiku: Ronaldo Years Team Apps† (Gls)† 1993–1994 Cruzeiro 14 (12) 1994–1996 PSV 46 (42) 1996–1997 Barcelona 37 (34) 1997–2002 Inter Milan 68 (49) 2002–2006 Real Madrid 127 (83) 2007–2008 AC Milan 20 (9) 2009–2011 Corinthians 31 (18) Total 343 (247) National team: 1994–2011 Brazil 98 (62) (dokazao se ITEKAKO u reprezentaciji, a ne samo u ESP i HOL ligama) Izvor: Wikipedia STATISTIKA SVE GOVORI: A u periodu (a i za ovo ću ti naći zvaničnu stastitku i argumente) kada je baš igrao za Inter sezona 98/99 od FIFNIH 20 najboljih igrača (najmanje je 15 igrača igralo u Seriji A, a sjetimo se samo kakvi su bili odbrameni igrači u Seriji u tom periodu
Pustite se te suplje, fol pricate kakvi su zestooki obrambeni igraci bili u Maradonino vrijeme kad je Pele igrao nisu ni postojali crveni kartoni. Pa niste valjda tolki degeni da kontate da Pele nije cesce morao da zagrize travu. Sto se Maradone tice premalo igrao na visokom nivou, te previse droge i lakih zena da bi mogao biti najbolji. Zar Pele koji je skoro 20 godina igrao na vhuhnskom nivou nije vise zasluzio epitet najboljeg, jer su tada i Brazilski reprezentativci najcesce igrali u domacim klubovima. Jeste li znali da je Maradona kao Messi bio malo slabiji strijelac za reprezentaciju. 8 golova na svijetskim prvenstvima i sa ukupnim skorom od 34 gola u 91 nastupu. Mislim da je Rivaldo tu bio uspjesniji a igrao je istu poziciju. Kako god, mozda je i mogao da bude najboljih svih vremena ali je tu priliku sam sebi unistio. Pele je mogao smrkati Cocu na Copacabani i taslaciti po citavu noc guzate brazilke ali nije jer mu je fudbal bio prioritet.
jedan je zinedin zidan
je li se to debeli ronaldo dokazao u engleskoj i talijanskoj ligi??? u interu igrao 4 godine od toga 3.5 godina bio povrijedjen. najbolju senozu u karijeri odigrao za barcelonu. u milanu koliko je bio tacno ne znam ali znam nije zabio vise od 10 golova. u realu je bio fntastican i na sp 2002 godine. a u engleskoj nije ni igrao. trazis da se messi dokaze u italiji i engleskoj, pa kazes da t ije najbolji igrac zadnjih 20 godina igrac koji je svoje najbolje partije pokazao u holandiji (PSV) i spaniji. malo si smjesan. a ronaldo nikad nije recimo bio najbolji strijelac lige prvaka, messi je 3. ronaldo nikad nije postigao gol u finalu lige prvaka messi je 2 puta. ali ronalodo ima reprezentativnu karijeru uspjesniju od messija, dok klupska i po trofjeima i svemu daleko je iza messija iako je ovome tek 24 godine i ima jos 10 godina.
Moj zivotni san je da mu podojim njegovu komadinu od 4 cm.
Polako bes frstracija. Nema potrebe za psovkama i javnim prikazivanjem nepristojnosti. Suzdržajemo !! :::))) Duša draga - još malo poradi na pisanju i više čitaj - bićeš sretniji :))
necemo da se suzdrzajemo , mores na ga cu.clat ha ya , KAKO NISI SHVATIO DA JE TO NASA HRANA , DE BI LU
Najbolji igrač svih vremena - Pele (moj lični stav) Najbolji igrač u posljednjih 20 godina - Ronaldo (Brazilac) Kad se Messi dokaže u Talijanskoj ili Engleskoj ligi, a pogotovo kada počne postizati golove za reprezentaciju (a u zadnje vrijeme nije dao nijedan gol za Argentinu); onda ćemo ti skinuti kapu da si najbolji(ali poslije Pelea). U današnje doba svakako jeste najbolji na svijetu, ali je još daleko od toga da si on poredio sa Ronaldom, a izbor između Maradone i Pelea je ipak stvar ukusa (iako je Maradona igrao u puno jačim i ligama i klubovima od Pelea), mada je meni Pele draži (ako ništa kao čovjek ;)) ) Za one koji se razlikuju po stavovima ili mišljenju molimo da se suzdržite od psovki, vrijeđanja i slično - budite civilizovani (bar na ovoj \"neutralnoj\" temi)
kepec smrdljivi
hahahhahhaahhhaha, sto baci kost !
Mojne to ba...