Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aj kako igrate prljavo mamu vam \"kraljevsku\" ... adebayor, sergio ramos i pepe tri krvoloka, ljudozdera... sta vam MESSI uradi, pa nije li vas stid??? :) posjed lopte: FC BARSA 71% , cig.an.ija 29% pasovi odigrani FC BARSA 482 , cig.an.ija 127 oooooooooooooooooooooj kako ste samo JA.DN.I i to na svome terenu, :)) hajmo se KO.LEKT.IVNO POK.LOPITE !!
Svi Barcini navijači molim lajk za večerašnji veliki trijumf Messija koji je dokazao da je pravi nogometni velemajstor!Svaka čast! I trebao mu se pokloniti Santijago Bernabe! Iako je Ronaldo najskuplji igrač, još će morati ići na časove kod Messija, što jest, jest!
Nije tačno da ga nije zakačio po nozi. Čak se vidi da je jednim malim djelićem krampona zakačio i potegao Alves-ovu štucnu. Milion puta sam pogledao, obratite pozornost na taj detaljčić. Ma uostalom to je toliko opasan start, pa sve i da ga nije dotakao zaslužio je crveni karton. Pogledajte smjer podizanja Pepe-ove noge. Ispočetka ide prema lopti u jednoj visini. Alves djelić sekunde prije njega dolazi do lopte, koju milisekundu poslije njega i Pepe ali nakon toga umjesto da Pepe spušta nogu, podiže je i ide prema potkoljenici Alves-a . Neću govoriti kako je namjera postojala, to ne znam, ali da je podigao nogu je činjenica a to nije smio učiniti i to nikako nije bio prirodan pokret noge. Super opasna igra inije točno da je za opsanu igru kazna isključivo žuti karton. Da ne govorimo o bokserskom učinku Adebayor-a.
procito sam 200 komentara i nije mi jasno kako niko ne prica da je barca isto tako dobila crveni na poluvremenu il sam ja gledo neku drugu utakmicu :)
Ma ne, mixon je u pravu, trebao je alves zadrzati nogu gdje je bila, nek noga pukne al bar bi realovcima bilo srce na mjestu i smatrali bi da je zasluzeni crveni. Vama je crveni samo kad koske pucaju, pa vidis li ti koliko je to opasan start i da je mogao povrijediti covjeka na duzeee vrijeme
đuro, đuro i ti se pravis budala !!!
Mixon, a ti to želiš reći da se svaka opasna igra kažnjava žutim kartonom, bez obzira što se je dogodilo? Neozbiljno je takvo što reći.
Sav ovaj cirkus oko izjava Mourinha je dio njegove taktike u pokušaju da si olakša položaj pred drugu utakmicu. On je tip čovjeka koji u svakoj sekundi svoga posla misli na svoj cilj: PROĆI PO SVAKU CIJENU. Ovim izjavama želi potaknuti Barcu na inat da Katalonci požele \"razbiti\" Real u Barceloni , što znači igrati ofanzivno i njemu koliko toliko olakšati pokušaj da kontrama pokuša spasiti trenutnu situaciju. Spinovao je situaciju sa katastrofalne igre Reala na suce. Besramnom taktikom gušenja nogometa već godinama pokušava i osvaja dosta toga. Nekad uspije, nekad ne. Zar zaista netko može pomisliti i povjerovati u nekakvu zavjeru u korist Barcelone? Ima li takvih maloumnika? Ajde u redu 1 sezonu, ali 5 sezona kao što tvrdi ovaj nadmeni čovjek, kome je Barcelona otvorila, nekad davno, svoja vrata, teško je za povjerovati. Zaboravio je taj primitivac poništeni gol Barci prošle godine u sudaru sa Interom, ofsajd Milita, nedosuđeni penal nad Villa-om, itd. Mixone, potraži i to na net-u.
sutra će te dobiti kompilaciju snimaka sa veoma dobrim glumcima i medicinskim fenomenima iz barcelone - namjerno natrčava na čovjeka, udari ramenom u njegovo rame i padne kao da su ga poderali po nogama, a uhvati se za glavu (lice) \"SVAKA ČAST NA POBJEDI\"
POGLEDAJ TI OVO http://www.youtube.com/watch?v=uo_QGzZjIqo&feature=player_embedded#at=19
Svi se prave pametni, svi nesto prosipaju, idite vi na klupu Barse i Reala, pa pokazite svoje seljacke vjestine! Mozete u redak, da krompir kopate!!! pa kako to da Pepe nije nista uradio, koju sve vi utakmicu gledali!! cc :@
@ĐURO KAD SMO VEĆ KOD PRAVILA, MOLIM TE DA PROČITAŠ PRAVILNIK \"OPASNA IGRA SE KAŽNJAVA, JAVNOM OPOMENOM - ŽUTI KARTON\"
E ne mogu da vjerujem kakva gluma Alvesa, mixon otvorio si mi oci ovim videom iako sam mislio da je cist crveni ko suza.. Ovo go.vno od Alvesa prodat odmah, samo kalja klub, FUJ !
@ shacir: glup si kao malo ko ovdje !! pazi ti statisticara... smijesno .
Mixon, taj snimak upravo dokazuje koliko ti ne poznaješ pravila i koliko je sudac bio u pravu. Da li si čuo u nogometu za pojam \"opasna igra\", koja može onesposobiti protivnika? Pogledaj visinu podignute noge i kamo je ona usmjerena. Pogledaj položaj stopala tj. kopačke Portugalca. Da li je to tebi normalna igra? O čemu ti pričaš?
Mnogi zaboravljaju da bolji iz dvije utakmice ide u finale. Stoga ako je Mourinho-u dozvoljeno taktiziranje, zašto to ne bi bilo i Gvardioli? Što je trebao Guardiola učiniti? Jurnuti na Real, da bi onda Mourinho dobio potvrdu kao \"taktički mag\", jer eto uspjelo mu je iz kontre zabiti gol. Nije ni Guardiola Generalić. Uzeli su loptu i dodavali se na sredini. Zašto bi oni napadali u Madridu, kad to neće učiniti Real?
Milan, Arsenal 2x, Čelzi, Real, zamalo Inter...Kakva mržnja čovječe Božiji. U zadnjih 5 godina Barselona je masu ključnih utakmica dobila zahvaljujući sudijskim previdima. Ko god kaže da nije nema obraza. Ne ulazim u posjed lopte, pas igru, al to protiv Šahtara, Almerie i tako tih uđe u go. A ovako protiv velikih ništa dok sudija ne pogura.