Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da li je prekasno da se prijavi tekma, pardon, TRI TEKME za pornić desetljeća!? Prijedlog br. 1: Turci karaju Ustaše na evropski način (režija: Fatih Terim) Prijedlog br. 2: Englezi jašu Hrvate V (režija: Theodor Walcott) Prijedlog br. 3: Englezi jašu Hrvate IV (režija: Steven Gerrard)
Ništa to bez Džeke :)
Rooney
na vasu zalost ili srecu pobedice Stankovic kao gol bez konkurencije ..............pozzdrav iz Srbije
Rooney-ev gol ubjedljivo najbolji.
stankovic (nije nacionalisticki samo je najbolji gol)
Od onog vlaha Stankovica je naj goal 2011 ali je balkanac pa mu nece dati!!!
a gdje je Ibrahimovicev gol???
@... Evo ga: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=9Yogk2V_vlE#t=27s Zipa plavih p.i.c.k.i.c.a kako se primicu MINIMUM 4 METRA dok se Elvedin \"štrumfcker\" Varupa zalijeće na loptu!!! PS. Divi odnosno (ne)čuj malih plavih \"mažoretkinja\" kako se odmah ušutkali nakon gola!
kakvi ste vi smjetljari.....ovo prikazute kao clanak...
j,e,b,o bi ja hope i solo, a moze ako hoce dovest i jaranice za grupnjaka.
a gdje je gol varupe protiv zelje u travniku?
Stankovic - strasna golcina: http://www.youtube.com/watch?v=pdWc8Y_YHSg&feature=player_embedded @kfdsfd Slazem se - Trebao bi biti u najuzoj konkurenciji: http://www.youtube.com/watch?v=iNzbwgAgfTE
gdje je gol sto su srbi primill iz austrije?
Ja bih j*e*b*o ovu Hope Solo...
ma da :D a Ronaldovi golovi sa centra se ne pikaju :D
kanteras