Portugalac bolji od Argentinca
0
Messi promašio sedam penala, Ronaldo samo jedan
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko nezna,nezna,dzaba mu i sudije
golmanovu LIJEVU stranu* izvinjaJem se ;)
vidi cara brate
posvadjali se xavi i mesi radi penala i xavi govori mesiju nikad ti neces biti ko ronaldo gledaj i uci od ronalda kako puca penale i dava golove hahah
Jest, toliko je dobro odigrao da je odveo svoju ekipu u polufinale. Hvala, doviđenja
Sta pricate moroni, Ronaldo vam pokazao kako se igra u zadnja 2 clasica!
Jel se to šališ, il si stvarno obolio? Ako je CR u svemu tome bolji od Messija kao što ti navodiš, zašto to onda ne pokaže u velikim utakmicama, ili u utakmicama u kojima se igra na jedan gol razlike. Lako je zabijati nižerazrednim ekipama. Gdje su njegovi \"prodori, slobodni\" protiv Barce?? Kada je CR zadnji put zabio iz slobodnog, kada je uopšte zadnji put prebacio živi zid o.O? Po tvom postu izgleda treba navijati samo za klubove koji imaju veliku historiju (a kako ti kažeš, Barca je nema = HAHAHAHAH). Pa eto ako tako misliš onda ti slobodno navijaj za RM, Milan, Liverpool ili možda Ajax, ipak su to jedini veliki klubovi ;)
Barcelonini navijači makar ne zvižde nijednom svom igraču, iako se nalaze u nepovoljnoj situaciji dok Madriđani svom najboljem igraču zvižde nakon 2-3 slabije utamice koje je Real dobio. Da pričamo o institucijama?
Ne seri, koliko puta Messi sam riješi utakmicu protiv uvažene institucije zvane Real Madrid. Pogledaj samo zadnje dvije u kupu. ? I pričaš ljudima da znaju za Barcu od jučer kao da je to grijeh, a ti izvaljuješ gluposti koje veze s nogometom nemaju. Čuj, \"Messi je fuj od igrača\", jesi svjestan koja je to nebuloza?
A ko ne zna da se \"ne zna\" piše odvojeno, ne treba pisati.
Čuj ovog, institucija za Messia!? E svašta ovaj internet trpi. I trba ga cenzurisat što jes\' jes\'! CR7 2008/09 53 utakmice 26 golova 2009/10 35, 33 gola 2010/11 54, 53 gola 2011/12 31, 31 gol Što li nema podataka o asistencijama? Najbolji asistent lige Marija.ba Messi 2008/09 51, 38 golova 18 asistencija 2009/10 53, 47 golova, 11 asistencija 2010/11 55, 53 gola, 24 asistencija 2011/12 35, 36 golova, 18 asistencija Najbolji asistent Barce.ba
Cristiana fulala penal u polufinalu Champions League protiv Barce još dok je igrao u Manchi. Fulao penal i u finalu protiv Chelsea i samo ga glumpi Terry ne sery spasio blamaže jer je dotični fulao zadnji i odlučujući penal za Chelskea. A te je godine bio proglašen za najboljeg u svijetu.
Sve dok ne fula penal u polufinalu i finalu lige prvaka, bolji je od Ronalda. A bolji je svakako :D Da, onaldo igra sam kad on ima loptu, a kad nema, igraju svi drugi za njega. Padavičar obični.
ma jok 7 osam ja sinoć sa mesijem još jedan promašio na PS2 !!
Barca fan kad si tako pametan fulio je protiv sevilje u 94 minuti eto taj penal ce vam uzeti tituli ii Mesi je fuj od igraca, cuj ronaldo nabija golove iz penala,ronaldo je instucija za mesija, moze njega fifa stalono proglasavati, kad je fifa i sudije i svako an strani barce, kluba kojem je historija duga 12 godina, cristiano ronaldo igra sam , a mesi ima inijestu i xavija. Cr je prodoran, prebrz,jak u duelu, BOLJE IZVODI PENALE, najbolji je izvodjac slobodnih udaraca na svijetu, 1 strijelac je spanske lige, Za barcu niko od vas nije ni znao prije 10 godina, kad vas neko pita igrace ili sastav od prije 15 - 20 a ne 30 godina izdiktirate ga jer ste ga naucili na wikipediji,ne navijam za real al je i Madrid i Ronaldo institucija za vas
Messi, veliki izvodjac prekida :r
a zasto nigdje nepise da je nikica jelavic rodjen u capljini...priso u everton???? a hoffenheim naso nasljednjika za ibisevica u lakicu???????