Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih prihvatio pa makar sjedio na klupi. Ali jedan je Messi a puno je Bosnja poput mene.
vrijedi covjek milijardu
Nije svako cigo ko Witsel i Hulk.. al mi drago sto onda ne prodase Hulka za one silne milione pa onda ode po polovnoj hahaha glupi portugalci..
je rusija istocna europa nije ih zdabe hico nazivao "die aziatischen horden"
Shvatili smo!!
Za fisek kospica su mogli da dobiju i Dzeku i njegovu Amru
Kontam nesta,da predlozim tim Rusima da se spoje sa mojom Olimpicom!
husejnovic Ja budala,ja bi im doso za pola od toga,mozda i za manje!
ovi rusi ne znaju sto kupuju igrace, oni bi sad messija doveli i misle da on sam moze nesto uraditi, a mogu dovesti 15 prvoklasnih igraca umjesto messija
Svaka cast, ne mozese se sve novcem kupiti!
nije on kristina
koja kapitalistička gofna
pa naravno da je odbio, tamo bi morao raditi, a u barceloni se igra ko malo dijete :)
skroman dečko, sve pare šalje kevi...
HULK = PORT = Zviezda HULK = ZENIT = PROPALA POGUZIJA
Dok se razni svjestki manageri (Raiola & CO) satrase da uzmu pod svoje sve moguce zvijezde i zvjezdice, Messi-jev manager nije feninga uzeo na njemu (na stranu sto mu je to otac) jer je vrlo izvjesno da messi nikad nece promjeniti klub.. Kakav paradoks.