Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce to dr. Karabeg rijesti..
"Messi je na gostovanju kod Betisa minulog vikenda povrijedio mišić lijeve noge zbog čega mu predstoji pauza između šest i osam tjedana sedmica. " ili je tjedana ili sedmica ,jbm ga ja ....odlucite se vec jednom ;)
Čim je čuo da će igrati protiv nas, odma se uhvatio za nogu. :D
Preskup je on da bi se rizikovalo bilo sta...
aha sad mi je lakse.... da ovu vijes nisam procitao, ne znam sta bi bilo s mene....
Zanimljiva vijest za sve kladioničare. Saznajte kako razmišlja i igra jedan od rijetkih koji odlično zarađuje na kladionici i živi od toga uz zaradu preko 1000 eura mjesečno. Najvažnije od svega je da na tom blogu nećete naći dojave i namještaljke koje vam svakodnevno razni prevaranti pokušavaju podvaliti. Radi se o običnim listićima gdje je uloženo velikko znanje, trud i disciplina. Čovjek svaki mjesec izvuče maksimalno što se može izvući iz kladionice. Posjetite i provjerite: http://psiho-bet. blogspot. com/
Koga vise boli qrac.Pustite momcinu da se oporavi a ne seru po njemu kao o nekom igracu BHPremierLige.Covjek se povrijedio , iscrpljen je , igra 6 sezona na nerealno visokom nivou.Nek napuni baterija i sve ce doci na svoje.Individualno je najjaci igrac kojeg sam gledao ;)