Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
igracina nema staaa
Nikad jos nije insan ovako kolitao loptu na cijelom dunjajluku :)
fura se coek na Ronalda, cuj nije sretan :D :D
Kepec aj ne s e r i !!!!!
kako KAKI messica mali..
Najbolji.ba
sasamatic pravo kazes mrzim ovu laznu skromnost mirzu soljanina kad su pitali u finalu koji ces bit kaze on peti sesti a cjela drzava zna da ce bit prvi to me tako nervira smece licemjersko
nije ni Pele vjeruj mi,odmah dobije proljev...
Ma ja,nervira se kad mu govore da je \"jedan od najboljih svih vremena\" hoce da mu kazu \"ti si naaajbolji svih vremena \" taaaad ce ono tek biti zadovoljno...joj izvinite vi barca fanovi ali faaakat mi se vise povraca od ovog covjeka...mislim da je prekuco fudbala i malo pomalo mi postaje nezanimljivo....vidim ono na rezultati.com \"ah barca 5 : 1,mora da je onaj bolesnik dao bar 2....udjem.....aaah,vidi 3 dao \" pa dokle više !!
a po cemu je nazor skroman?
MESSI LEGENDO !!!! A ovi što__s.e.r.u__na portalu da si_ l.i.c.e.m.j.e.r_ nek ti ga produvaju buraz prije doručka kad se umiju. Da budu orni za novi dan !
cojk nazor skroman
lazna skromnost,messi je onaj klasicni hi.njo!! al igra mali lopte nema sta.
Hajd mesi ne budi licemjer.Fino je bit skroman,al ...
Igracina si stari, al me nerviras sa tom svojom \"skromnoscu\". Isti si onaj mirza soljanin, uvijek tuzan, mrljav, papak obicni.
NISAM NI JA SRETAN ,PA SE NFALIM :D :D :D
i k.u.ra.c me zaboli sto ti nisi sretan..