Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GO GO GO Umpasidobalante Maria!!! :)
@Mesi iz Bla... Ja ti s hanumom vježb\'o sufaru... Večeras smo vježbali samo dva slova: AH, AH, AH, AH... Sutra akobbogda učimo UH...U učimo, H ponavljamo... Prekosutra učimo slovo TO...to, to, to, toooooooooooo efendija ;))
pa morao je ovo rec, jer se ponio ko pi*ka
Ljudi ništa se ne brinite, bio sam na džumi u Blatuši. Rafuna, naš efendija, pričao je gluposti kao i obično, izišao sam van, bilo je mnogo svijeta, al niko me nije udario. Sa poznanicima se selamio i krenuo sam kući. Usput sam sreo par blatuških đanera, al ni sa njima nije bilo frke i šamaranja. Uglavnom hvala vam za sve, ja sam OK!!! I nek pobijedi BiH večeras ili makar remi. Vozdra!
ala laze ko ker, popio je on samarcinu pa ga sad sramota
stipu mi se ba messija veceras ce dzeko da hara. aBd
ta ce messi ja mu kroz noge probacivo
Dzaba ti messi milioni, kad nisi musliman... valja u dzehenem !
Nikog ne boli q.r.a.c za tobo, :)