Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njih dvojica su dvije razlicite klase igraca, cemu poredenja ? Obojica znaju sta rade, i dobro to rade.
Tako je , Ronaldo više voli solo igru i zezanje s loptom,a zna se da Messi daje srce za Barcu....ha ya,uživanje je Obojicu gledati
Obojica vec godinama imaju rezervisano mjesto u nogometnoj historiju!
Za Ronalda je najbolje rekao Osim "to je jedan prosječni igrač koji ima sreće da je brz."On nikad neće biti ni u klasi jednog pravog Ronalda ili Ronaldinja ili Zidana itd.
jesil' sta poreza platio, ronaldo jeste ?
http://messivsronaldo.net statistike
NAJBOLJA KLADIONIČARSKA STRANICA: www . kvantomer . blogspot . com (upišite link spojeno) Rade velik posao u kojem svi zadovoljno trljaju ruke. Ne garantiraju sigurnu zaradu preko noći, ali zasad im ide jako dobro i profit je vidljiv svaki mjesec (od 600 do 1.500 eura mjesečno). Recite NE dojavama i naučite kako se kladiti na pošten način! Provjerite sve na blogu i ako želite primati njihove listiće javite im se nna mail za više detalja www . kvantomer . blogspot . com (upišite link spojeno) NIŠTA VAS NE KOŠTA PROVJERITI!
HAHAHAHAHAH RAMIZE RAMIZE https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moja.aplikacija.cfmbltqnoukfxqyduidq
Leo Messi vs Cristiano Penaldo. Dobri su oba ali ipak Messi.
Nebrini Ronaldo imaš jaku grupu samo da je u mjesto Liverpula npr.Malmo bila bi grupa ,,smrti,,hahahaha
I ne mozes sine sa Ronaldom..
Dok Ronalda pokušavaju porediti sa Messijem, Messija porede sa Maradonom, Peleom itd... Pametnome dosta!
Ljudi su navikli na tvoje glupe komentare :D Jedini koji porede Messija sa Ronaldom jesu ovi retardirani novinari, jebe se i Messiju i Ronaldu sta oni rade na terenu, naravno oboica zele da budu bolji, al' oni nista o tome ne pricaju novinarima nista sto se toga tice, a i Ronalda su poredili sa Kakom , Ronaldinhom i Messijem kad su likovi bili u svojoj najboljoj formi. Messi kada osvoji SP moze da se svrsta u najbolje svih vremena, to vazi i za Ronalda.
Ovaj "ChrisRone" mi uvijek da negativnu ocjenu na komentar. Pi*ko jedna :D
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Prejaki su igrači ali Pele i Maradona su za njih ipak izmislili fudbal.
A tek Di Stefano... Uživao sam gledajući njega
@almirsadikovic, eto + da ne kazes uvijek minus, da je bogdom jos jedan Di Stefano...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mrs i ti i on
Kako ces zelit kad je covjek za tebe terminator.
Terminator ili simulator? :D
Pa ne moze bit veci simulator od ovih iz Barselone, ko da na ledu igraju, samo se kolutaju...ko zene. Igraju pederski fudbal.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)