Prema čitateljima Marce
0
Messi najbolji nogometaš ikada
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Pele je bio i ostao Tito, ba.... Svi ovi ostali su peshkirichi za njega...
A sta fali Rooneyu? Stavi njega bilo gdje je bolja veza nego u Man Utd pa ces da vidis sta je ova zvijer u stanju da pocini. Ti nemas pojma o fudbalu. Ja pozrtvovanijeg igraca nisam vidio.
Debeli Ronaldo je najbolji. Il Fenomeno.
svjetsko prvenstvo je najvece mjerilo, tako i ljudi koji su sami ispred svojih reprezentacija osvajali prvenstva su najveci, a redosljed je poznat. 1. pele 2.maradona 3.ronaldo i zidane messi ako osvoji mundijal, treba da potisne ove sa 3.mjesta. genijalan je, ali ipak ne smiju se zaboraviti i ovi. sreca je sto ce jos da igra i da ima priliku da bude mozda najbolji, jer iako svi ovi igraju bolje od pelea, on je velika legenda da je to tesko skinuti sa 1.mjesta. tako je to sa legendama i mitovima. veliki sam fan reala i brazila, ali messi je danas stvarno nesto posebno i to mi je drago.
Sacekajmo Svijetsko Prvenstvo jer dobro je poznato da su argentinski navijaci trazili da se Messi izbaci iz reprezentacije, eto koliko je dobar. Ako tu bude davo 3 gola po utakmici, skidam mu kapu.
da dobro sto je stavio riberija,al deces roonya,jadnika,obicni napadac,nista atraktivno u njemu nigdje ljepote za oci...pa braco moja...hahah
Gdje bas Riberija da ubaci medju njih... stvarno nisi normalan! Bolje da si Sulejmana Muntarija ubacio, ako si vec htio nekog muslimana da proguras! :)
Slažem se da je Messi mozda najbolji svih vremena. a trenutno ima još takvih igrača kao npr. Rooney, C.Ronaldo, Ribery... Sad se fudbal igra na puno većoj razini nego prije recimo 20, 50 god. Puno su veća ulaganja, veća je konkurencija i koncetracija profesionalnih igrača, treninzi su intenzivniji, igrači moraju biti fizički kao gorštaci a ujedno i tehnički potkovani, inteligentni, a uz to paziti na privatni zivot... Prošlo je vrijeme Haseta, Maradone, Crojfa, Prosinečkog kad se igralo za raju atraktivnim fintama
Lahko je njima govoriti o Mesiju ,Maradoni i ostalima. Da su gledali Haseta sve druge bi zaboravili
Sto bi je izdavo Ibri, neka i on koi messi ako zna... XD
sad mozda jest....al nema sanse da bude kompletniji i bolji od ronalda
@ hari Zaboli nekoga za tvoje mišljenje. Veze ti nemaš. MES QUE UN CLUB - BARCELONA
Kada se stvori kult ličnosti, ili bilo čega - gotovo je. Bit će igrača boljih i od Pelea i od Maradone, ali za taj status se mogu boriti samo njih dvojica.
Messi mi moze samo kur@c popusit.... ono je najveci papak u La Liga.... sebicno goyno .... nebi dodao loptu Zlatanu pa kad bi umro odma...nabjiem njega i cijelu Barsu na karinu
A ti si to gledao Pelea pa mozes reci da je najbolji...koja si ti taraba!